Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşkın Recetesi

Aşkın Recetesi
0
117

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Aşkın recetesi

İlacın Adı: Aşk
Familya: Sevdaca
Bitki Adı: Aşkus Tadarus
Elde Edilişi: Aşkı elde etmek icin turlu yontemler vardır Birinci yontem icin ilkel maddeler,para,bir cift soz ve bir cift kesici gozdur Fakat bu yontem pahalı olduğu icin, endustride başka yollarla elde edilir Ozellikle orta insanlar arasında aşk, parasızpulsuz, belirli bir sure gozlemeyardımı ile elde edilir Bu şekilde elde edilen aşk saf değildir Ceşitli randevularla kristalleştirilir ve daha sonra saf olarak elde edilir
Fiziki Ozellikleri:pembe renkli kristallerden olusur Kalpte yerleşir Keskin lezzetlidir Ozellikle ic organlarda hissedilir İlk resmi tanımı Adem ile Havva tarafından yapılmış, sonra insanlar tarafından geliştirilmiştir
Kimyasal Ozellikleri:Kaba sozlerden alınır Formulu hemen değişir Aslında aşk dayanıklı bir madde değildir Parasızlık, sefillik, yalancılıkla gecimsizbir ilactır
Saflık Muayenesi: Aşkın ne olcude safolduğunu anlamak icin ihanet, aldatma, matrak gecmeyle ne olcude dayanıklı olduğu anlaşılır
Miktar Tayini: Aşk enjekte edilmiş ve hassas tartılmış bir insan, bir haftada kilo kaybederse bu uluslararası olculere gore en az RomeoJuliet, Turk olculerine gore Leyla Mecnun aşkına eşittir
Kullanışı: Nisan ve nikahta az dozlarla alınmalı, fazla miktarı, magandalardan para kopartmada kullanIılır Aşk ceşitli bicimlerde gorulebilir Bilim aşkı, sanat aşkı, doğa aşkı gibi
Teşhisi: Kalp carpıntısı Ucma hissi, gozlerde kararma, sevdiğinden başkasını gorememe şeklinde ozel bir korluk Mantık kaybı Uykusuzluk, iştahsızlık, terleme
Kullanışı: Kalbi hızlandırmak icin, alcak dozdaSinir sistemini uyarmak icin yuksek dozda Moral ve cesaret verici neşelendirici Ancak belli dozu yoktur Hic alınmazsa kişide kompleks yaratırYuksek dozda oldurucu, alcak dozda guldurucu etkisi vardır
İlacın Reklamı İcin Uygun Slogan: Karanfilim ez beni, cift kanatlı tulbentten suz beni, sen kalem ol ben it, receteye yaz beni

858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt