Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

askımdın sen

askımdın sen
0
133

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
askımdın sen benim
goz bebeğimdin
sana verdiğim değeri hic bir zaman bilmedin
seni olesiye sevdim

askımdın sen benim
canımı bile verirddim senin icin
ama sen ne yaptın terk ettin gittin
askımdın sen benim

simdi ne oldu askımıza
ellerin oldun gittin
bir kalemde sildin
askımdın sen benim

simdi ellerin oldun
git artık bir daha sakın geri donme
git uzaklaragozume gorunme
askımdın sen benim

ama artık ask yok
sevgide yok bende
ben artık bir tasım ruhsuz sevgisiz
lanet olsun boyle aska
imagesaskimdinsen5b0b3aa4bf6b8gifimagesaskimdinsen5b0b3aa5ca0bbpng :

Similar threads

Sen gittin yaa şiiri ,şimdi Herkes Sana Benzeyecek şiiri,en guzel ayrılık şiirleri,gitmekle ilgili şiirler Sen gittin yaa,Şimdi Herkes Sana Benzeyecek Şiiri Şimdi heR yeR kaRanLık vaRLığında oLan tum RenkLeR, teRkettiğin gun siyahLaRı giydiRdi uzeRime gokkuşağı dahi sadece tek Rengi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
İsmail YK Benim İcin Oldun Sen İsmail YK Benim İcin Oldun Sen şarkı sozu İsmail YK Benim İcin Oldun Sen şarkı sozleri Aşkımı sen caldın Yureğimi kanattın Delice seviyorduk Ateşe saldın Oyle zor ki, seni kaybetmek Cyle zor ki, seni yine bulmak Fakat sen değiştin, beni virane ettin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Ben artik baska yüreklerde gercek asklardayim Bende ihanet acisi cekenlerdenim Buyüzden acim kederim Herseye katlanirdi yüregim Ihanet agir geldi sevdigim Sen sevipte kavusamadigim Hayallerimde bile ulasamadigim tek askim ayni zamanda nefretimsin sana olan sevgim yerini nefrete birakti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
*Curudu kalbim sayende atmaz oldu hissedemiyorum bedenimde zehirledin yalan sevginle şimdi ağlıyorum seni duşundukce *Zehirli bir yıLan gibisin yaklaşma bana uzak dur sevgimden, ben kendi icimde yaşar kendi icimde bitiririm sevgimi sen bak yeni dalgalarına *Gecmi başladık erkenmi yaşadık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
Komik Kısa Ayrılık Sozleri Buruk Kalbim Duzelmez Asla, Bu Sozlerinle , Sana Ben Inandım Sevdim,Aşık Oldum Ama Sen Harcadın Beni, Aşk Yolunda Donme Bana Bir Daha Her halinle sevmiştim seni Nasıl harcadın beni? Umarım harcarlar benim kalibimi harcadğın gibi seni uzatmaya ve şekle gerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,562Konular
982,233Mesajlar
32,852Kullanıcılar
Üst Alt