Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sen gittin yaa,Şimdi Herkes Sana Benzeyecek Şiiri

0
109

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sen gittin yaa şiiri ,şimdi Herkes Sana Benzeyecek şiiri,en guzel ayrılık şiirleri,gitmekle ilgili şiirler

Şimdi heR yeR kaRanLık vaRLığında oLan tum RenkLeR, teRkettiğin gun siyahLaRı giydiRdi uzeRime gokkuşağı dahi sadece tek Rengi gosteRiyoR; oda gece kaRanLığında doğuyoR aRtık ihtiyac duymuyoR doğan guneşe, yaRasaLaR gibi doLaşıyoRum oRtada sessizce kimseye zaRaR veRmeden, kaLdıRım taşLaRına bakaRak yuRuyoRum yosun tutmuş boş sokakLaRda eLimdeki ucuz biRanın tek mezesi şu yaLnızLık, meğeR daha bi efkaRLı oLuyomus sensiz icmek beni ağLatan heR şaRkıda sigaRamın dumanı ciğeRLeRimde hissediyoRum aRtık

beni bu yaşımda saLya sumuk ağLatan meğeR neymiş biLiyomusun? eLini tutabiLmek icin soyLediğim o masum yaLan!! eL faLına cok iyi bakaRım demiştim de, sen hemen avucLaRını acıp tesLim etmiştin bana o anı hatıRLıyoRmusun biLmiyoRum ama, sen bu yaLana inanınca eLLeRini tesLim etmiştin tuttuğum eLin değiL, sanki tum bedenindi sen anLamadın ama ben cok heyacanLanmıştım faLın bitincede eLLeRini cektin yaa eLimden, annesinin eLini bıRaktığı icin, kayboLan bi cocuk gibi oLmuştum

sen gideRken tum keLimeLeRde aRkandan suRukLeneRek geLdi, bişey diyemedim sana, icimden attığım o cığLıkLaRı duymanı isteRdim,
ne oLuR gitme kaL diye bağıRdım sana sessizce kuLak zaRLaRını patLatacak o cığLıkLaRımı duyuRamadım sana o paRkta otuRdum senden sonRa saatLeRce, babasının gozLeRi onunde boğuLan biR adamın yaşadığı şokLaRı yaşattın bana sen gideRken ben sadece sana bakıp tum beceRiksizLiğimLe ağLadım

ben sadece gidişini izLemedim, icimden yaLvaRdım tanRıya: ne oLuR tanRım geRi geLsin saRıLsın bana, beni bi annenin cocuğunu sevdiği gibi sevsin sacLaRımı oksayıp bana tekRaR saRıLsındedim ama beni ne tanRı dinLedi ne sen geRi geLdin peki sen şimdi biR daha geRi geLmeyecekmisin peki ben kime seni seviyoRum deRim kim kaLdı şimdi geRiye, beni kim avutacak, kim ben hasta oLduğumda uzuLecek, kim bana seni cok ozLedim diye mesaj cekecek gece yaRıLaRı, kim meRak edecek beni peki kim benimLe kavga edecek masumca biLiyoRum kimse yaşatamayacak bana bunLaRı

şimdi; ben heR gece ağLaRken seni aRaRım duvaRLaRda sen aRtık yoksun ya yanımda, ben bu sahiL bankLaRında eLimdeki bu ucuz biRayLa aRkadas oLuRum heR sevgiLiye kufuR edeR saRaRım etRafa, sataşıRım tum mutLu insanLaRa akLıma senin biR beRabeRLiğin oLduğunu getiRiR, Lanet edeRim bankta ki yaLnızLığıma ve saLakLığıma kuRsunLaR sıkaRım heR gece fiRaR eden akLıma, batıRıRım kaptanı oLmayan tum gemiLeRi yıkaRım tum kuRduğum hayaLLeRimi, tum beyaz geLinLikLeRimi ataRım şu fıRtınası bitmeyen denize, oRucunu bozmuş biRi gibi, heR dakika saRıLıRım bi daL sigaRaya, suc ustu yakaLanıRım katiLi oLuRken biR sevginin

hayatında ben, heR gece fiRaR edeR cocuk gibi ağLaRım başka koLLaRda

sen biLmiyoRsun ama annemde aRtık bu gozyaşLaRından bıktı

sen nasıL eRkeksin diyo bana

sahi ben nasıL biR eRkektim??

ben biR cocuk gibi ağLıyoRum odamda ki yatağımda heR dokuLen goz yaşımdan sonRa, bi dua sıkıyoRum gokyuzune, kabuL oLmaz biLiyoRum ama, oLmama ihtimaLine Ragmen ben yinede titReyen biR bedenLe ediyoRum heR sefeRinde kucağıma sen diye aLdığım yastığım sıRıL sıkLam oLuyoR uzeRinde iz bıRakıyoR daLga daLga tuzu bitmiş gozyaşım

gaLiba dun gece de dayak yemişim sokak seRseRiLeRinden, eLimdeki şaRap şişesi kızdıRmış oLmaLı yine ne yapim adam gibi icemiyoRum şu acı şeyi ne zaman saRhoş oLsam cığLıkLaRıma boğuLuyoR bu sahiL şeRidi

sen beni unuttun ama ben unutmanın foRmuLunu kaybettim
sen beni unuttun ama, ben unutmak isteRken dahi hatıRLıyoRum o kahRoLasıca yuzunu, beni mezaR taşı gibi kas kastı yapan o gozLeRini biRde neyi hic unutmuyoRum biLiyomusun? hanii cep teLefonLaRımızLa cağRıLaR ataRdık yaa işde onu heR sen cağRı attığında beni duşunduğun geLiR akLıma, bayRamı kaRşıLayan cocuk edasında seni aRaRdım şu sıRaLaR heR teLefonum caLdığında sensin sanıyoRum, sen oLmadığını anLadığımda da acmadan fıRLatıyoRum yanımdaki koLtuğa ne oLuRdu ki az once teLefon eden kişi sen oLsaydın

sen oLsaydın; benim gibi gucsuz bi şekiLde yaşayabiLiRmiydin? bu ayRıLıktan sonRa geRi donmeyeceğini biLdiğin haLde akLa geLmeyecek cıLgınLıkLaR yapaRmıydın?

heR sabah aynı otobus duRağına cok sevdiği papatyaLaRı getiRip bıRakıRmıydın? pekii heR gece evimin onunde nobet tutaRmıydın? ağLamak icin son insanında yanında gitmesini bekLeRmiydin? yapmazdın değiL mi?
peki son kez iyi dinLe benii!!

hep deRdim yaa son sevdiğimsin diyee

son sevdiğim değiL son seviyoRum dediğim oLdun

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt