Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

aşk şiirlerii ♥

aşk şiirlerii ♥
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
aşk şiirlerii ♥ En hoş aşk şiirlerinizi beklıyorum meleklerasksiirlerii5c54edf78f19dalt birincil şiir benden olsunasksiirlerii5c54edf78f19dalt Her gece, Konuşsam bakarak saatlerce gözlerine, Bahsetsem sana aşktan Ve yağmur yağsa senin şehrine, Bir defa olsa tutabilsem ellerinden, Görebilsem gülümseyen gözlerini, Yaşayabilsem sevdalarını yüreğimden, Sen anlatsan bana şehrin en güzel yerini, En hoş yerinde çocuklaşan hayallerini, Hatırlatsan bana bir gün, Her gece buharlı pencerelerde nasıl beklediğini, Fazla uzaklardan gelsem yanında, Alışsam eflatun sabahlarına ödünç bıraktığın uykularına, Dokunabilsem yüreğindeki yağmurlarına, Bir kezde olsa dinleyebilsem seni, Konuşmayı becerebilsem bakarak gül kurusu dudaklarına, Bir büyük kasaba zamana uyuyorken, Uyanabilsem de, şiirler yazabilsem suskunluğuna Sen demin uyanmamışken, Konuşabilsem aşktan sana, anlatabilsem yüreğimi Yüreğim bildiğim o masumluğuna, Her gece, Eylüldür burası sevdalım, Yüreğimden usulca kanatlanır aşklarım, Yenik düşmeden şehrimde bir yağmur dinletisine, Aynalardan bakıp ta güzelliğine, Bir konuşsam, bir konuşabilsem utandığım gözlerine, Mevsim güz, aylardan eylüldür zaman, anlarım  

858,500Konular
982,388Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt