Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşıklar icin test

Aşıklar icin test
0
267

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gercekten aşık mısınız?
Ben onu seviyorum, deliler gibi aşığım mı diyorsunuz? O aradığım insan, doğru insan mı diyosunuz yoksa acaba diye soruyor musunuz? İster sorun ister sormayın ama bu testi en azından kendinizden biraz daha emin olmak icin cevaplayın ve aşkınızı tescilleyin

1Arkadaşlarınıza sevgilinizin sizin icin uygun olup olmadığını hic sordunuz mu?
aEvet
bHayır Siz seciminizi yaptıysanız, kimsenin onaylamasına gerek yok

2Başkası yakışıklın nasıl?veya inşallah bende boyle bir erkek bulurumdediğinde, siz:
aKonuyu değiştirirsiniz
bCok hoşunuza gider

3Cabuk cevap verin: Eğer sevgiliniz birgun o seksi saclarını veya bol kazanclı işini kaybedecek olursa, ona karşı duygularınız değişir mi?
aCevap vermek icin biraz duşunmeniz gerekiyor
bKesinlikle değişmeyecek

4İlişkiniz hakkında en cok hangi iltifat hoşunuza giderdi?
aBirbirinize cok yakışıyorsunuz
bBirbiriniz icin yaratılmışsınız

5Arkadaşınızla sevgiliniz hakkında konuşurken, bazı şeyleri isteyerek atlar mısınız?
aEvet, yanlış davranışlarını genelde saklar, kavgalarınızdan soz etmezsiniz
bHayır, başkalarının gozunde daha iyi olması icin hicbir neden yok

6Sevgiliniz sizi aldatacak olsa en cok neye uzulursunuz?
aBaşkasıyla olmak varken, onunla hayatınızın birkac senesini harcadığınıza
bOna bir daha sarılıp, koklayamayacağınıza

7Uzun zaman onunla birlikteyken (hafta sonları, uzun araba yolculukları) ne hissediyorsunuz?
aSıkılıyosunuz
bCok mutlu oluyorsunuz En ufak detayı mutluluğa donuşturmeyi biliyosunuz

A'lar coğunlukta ise

'Aşk yaşamıyorsunuzimagesasiklaricintest5b001292a5e28png imagesasiklaricintest5b001293c049cgif :f36:

B'ler coğunlukta ise

Dunyanın butun servetinden daha değerli bir şeye sahipsiniz: GERCEK AŞK!!! Sizi tum ictenliğimizle kutluyoruz İnşallah aşkınız hic bitmez ve herzaman bu heyecan artarak devam eder Elbette karşılığını da en az sizin verdiğiniz kadar alarak imagesasiklaricintest5b001292a5e28png Bu gercek aşk cift taraflığı olduğu surece sizden mutlusu yoktur herhaldeimagesasiklaricintest5b001295eacbegif imagesasiklaricintest5b001292a5e28png imagesasiklaricintest5b001292a5e28png