Bundan Böyle Masalımın Kahramanı değil masalımın kahramanı 1549073951 1549073951 artikmasaliminkahramaniyok5c54fe24b359eartikmasaliminkahramaniyok5c54fe24b359e http:th09deviantartcomfs24300Wi2007332a7Painbyhazcommando tahoma,arial,helvetica,sansserifYakışıyordun benim masalıma, Sen benim Kahramanımdın İyi geliyordun acıyan yanlarıma, Sen benim dermanımdın Sıcak Ekmek Kokusu gibi, Baba Evi Uykusu gibi Ya Giderse, korkusu gibi, Ne Güzeldin Sen içimde Gitmeseydin, bitmeyecektik Nasılda hazırdım sana inanamaya Nasılda Seviyordum seni delicesine Ama Gittin! Gitmeseydin, vazgeçmeseydin! Pes etmeseydin, küçücük bir umut bıraksaydın ardında Sonsuza Dek masalımın kahramanı olacaktın Fakat Sen gitmeyi seçtin Haketmemiştim oysa ben sensizliği, Seni bu kadar seviyorken sensizlikte neyin nesiydi Niçin kaçtın masalımdan, sen daima basit yolu seçtin Kahramanlar Böyle yapmaz Benden Niye Vazgeçtin Kahramanım Benden Niye Vazgeçtin Mavi bir masaldı uydu(rdu)ğum Hiç bitmeyecek sandığım Ama Sonu şimdiden geldi Bundan Böyle Masalımın Kahramanı yok alintidir