Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Artık Eksik Helal Etmek Deyiminin Anlamı

0
138

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Artık Eksik Helal Etmek Anlamı

Artık Eksik Helal Etmek Deyiminin Anlamı; Karşılıklı yapılan bir iş bir ortaklık bittiği zaman karşı tarafın eksiklerini affettiğini varsa kendi kusurlarının affedilmesini rica etmek anlamında bir helalleşmek deyimi olarak kullanılır

Similar threads

Aşna Fişne Etmek (Olmak) Deyiminin Anlamı Aşna Fişne Etmek Aşna Fişne Etmek (Olmak) Deyiminin Anlamı Aşna Fişne Etmek (Olmak) Deyiminin Anlamı;Gizli, doğru olmayan dost, oynaş, oynaşmak, dile duşmek anlamında kullanılır
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Ciğ Yemedim Ki Karnım Ağrısın Deyiminin Anlamı Nedir Ciğ yemedim ki karnım ağrısın deyiminin Anlamı: Herhangi bir suc işlemedim ki korku duyayım, işi eksik yapmadım ki olumsuz sonuctan kaygılanayım anlamında kullanılır
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
Anasından Doğduğuna Pişman Etmek Deyimi Anasından Doğduğuna Pişman Etmek Deyiminin Anlamı Nedir? Anasından Doğduğuna Pişman Etmek Deyiminin Acıklaması Anasından Doğduğuna Pişman Etmek Deyiminin Anlamı Cok eziyet ederek canından bezdirmek, bir kimseyi cok uzmekKarşıma bir cıksın, onu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Akıl Etmek Deyiminin Anlamı Akıl Etmek Deyimi Akıl Etmek Deyim Akıl etmek deyiminin ornekli ve acıklamalı anlamı Herhangi bir onlem ve careyi zamanında duşunmek, vaktinde hatırlamakSular kesilecekti ama kovaları doldurmayı akıl edemedim
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Aşık Atmak Deyimi ne demek Aşık Atmak Anlamı nedir Aşık Atmak Deyiminin Anlamı Aşık atmak deyimi Birisiyle yarışmak, ozellikle kendisinden ustun birisiyle yarış etmek anlamında kullanılır
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,505Konular
982,656Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt