Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arsa alırken nelere dikkat edilmeli

Arsa alırken nelere dikkat edilmeli
0
99

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Arsa alırken nelere uyarı edilmeli Arsa alırken nelere dikkat edilmeli ? Arkadaşlar selam ben bir arsa almayı dülşünüyorum Arsa alırken nelere dikkat edilmeli bu konudada sizden veri istiyorum  

Similar threads

Kurbanlık Hayvan Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekiyor? kurbanlık alırken, kurbanlık nasıl seçilir, kurbanlık nasıl alınır Sevgili melekler, kurban bayramı bildiğiniz gibi bu sene 15 ekim tarihinde kutlanacak 15 ekim tarihinden önce kurbanlık bakmak, fiyatlarla ilgili bilgi elde etmek isteyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Lcd tv alırken nelere dikkat etmeli lcd tv alırken nelere dikkat etmeli lcd tv alırken nelere dikkat etmeli 2010 edilmeli 2010 edilmeli Tv yi değiştirmeye karar verdiniz lakin hangi marka hangi model alacaksınız bilemiyorsunuz Peki arkadaşlarım lcd tv alırken nelere uyarı edilmeli işte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Arsa alırken nelere dikkat edilmeli Arsa ve tarla satın alırken nelere dikket edilmeli Gayrimenkul arsa satışı Arsa alırken, arsayı gormeden once mal sahibinden, veya emlakcıdan arsanın son bir yıl icinde alınmış imar durum belgesini isteyiniz Arsanın imar durum belgesini gormeden, gidip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
546
Arsa alırken nelere dikkat edilmeli Arsa ve tarla satın alırken nelere dikket edilmeli Gayrimenkul arsa satışı Arsa alırken, arsayı görmeden önce mülk sahibinden, ya da emlakçıdan arsanın son bir yıl içinde dargın imar şart belgesini isteyiniz Arsanın imar şart belgesini görmeden, gidip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
kıyafet alırken nelere dikkat edilmeli ödevi ödevim yarına lütfen destek edin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,500Konular
982,386Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt