Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arnavut Ciğeri

Arnavut Ciğeri
0
76

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70

Arnavut Ciğeri Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg ciğer (koyun yahut dana)
  • 200 gram sıvı yağ
  • 1 su bardağından bi tık fazla un
  • 2 adet orta uzunluk patates
  • Yeteri kadar tuz

Arnavut Ciğeri Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Ciğerin zarını çıkarıp küp biçiminde doğrayın.
  2. Daha sonra üzerine su akıtarak yıkayın süzülmeye bırakın.
  3. Geniş bir tava da yağı güzelce kızdırın.
  4. Ciğerleri una bulayın fazla gelen unları silkeleyin ve kızgın yağa sıkıştırmadan azar azar ekleyin.
  5. 2/3 dakika karıştırarak kızartın.
  6. Daha sonra patatesleri küp küp doğrayın başka bir tava da kızgın yağda patatesleri kızartın.
  7. Daha sonra pişen ciğerle patatesleri karıştırıp servis tabağına alabilirsiniz.
  8. Soğan maydanoz ile de sunabilirsiniz.
Arnavut Ciğeri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Arnavut Ciğeri (Yemeyeni Bile Bağımlı Yapar) Tanımı İçin Materyaller 2 orta uzunluk patatesDana ciğeri 500 gram ben kurban ciğerini kullandımYarım su bardağı unTuz, kırmızı toz biber, kekikKızartmak için sıvı yağ Soğan salatası; 2 orta uzunluk soğan1 domatesTuz,sumak, pulbiber ,zeytinyağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Arnavut Ciğeri Tanımı İçin Gereçler 1 kg dana ciğeri4 büyük patates3 adet kuru soğanYarım demet maydanoz1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı pul biber Ciğer için ; Yarım su bardağı un Süslemek için ; Domates dilimleri Kızartmak için ; Sıvı yağ Arnavut Ciğeri Tanımı Yapılışı Evvel patatesleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Arnavut Ciğeri Tanımı İçin Materyaller Ciğer1 su bardağı un1 tatlı kaşığı tuz1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı kimyonİsteğe bağlı acı pul biber Kızartmak İçin Sıvı yağ Arnavut Ciğeri Tanımı Yapılışı Ciğeri küp küp kesin geniş bir tabağa koyun kağıt havlu ile fazla ıslaklığını alın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Lokanta Usülü Arnavut Ciğeri Tarifi İçin Malzemeler 500 gram ciğer1 çay bardağından iki parmak eksik unTuz, toz biber, karabiber, pul biber Kızartmak için Sıvı yağ Garnitür: Küp küp doğranmış patates kızartmasıSoğan piyazKuru biber kızartması Lokanta Usülü Arnavut Ciğeri Tarifi Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Arnavut Ciğeri Tanımı İçin Materyaller 2 adet patates300 gram ciğerUnYağTuz Arnavut Ciğeri Tanımı Yapılışı Patatesleri küp küp doğrayalım kızgın yağda kızartalım. Patatesler kızarırken ciğerleri kuşbaşı büyüklüğünde doğrayalım. Yıkayıp süzülmeye bırakalım. Bir kabın içine unu ve tuzu alıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt