Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arnavut Ciğeri

Hoş geldin! Tamer tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Arnavut Ciğeri
0
65

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
arnavut-cigeri-4.jpg

Arnavut Ciğeri Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kilo tavuk ciğeri
  • 1 su bardağı un
  • 3 adet orta uzunluk patates
  • 1 adet soğan
  • Maydanoz
  • Sıvı yağ
  • Tuz

Arnavut Ciğeri Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Ciğerleri küçük küçük keselim ve her yerini yeterlice unlayalım.
  2. Patatesleri küp küp keserek kızartalım.
  3. Patatesler soğurken ciğerleri kızartalım.
  4. Kızaran ciğerlerin üzerine tuz serperek soğumaya bırakalım.
  5. Soğanları yarım halka formunda ince ince keselim. Maydonozları kıyalım.
  6. Kızaran patates ve ciğerler soğuduktan sonra patates, ciğer, maydanoz ve soğanları karıştıralım.
Afiyet olsun. :).

Arnavut Ciğeri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,506Konular
982,848Mesajlar
33,081Kullanıcılar
sadrazamcaSon üye
Üst Alt