Arnavut Ciğeri Tanımı İçin Gereçler
- 1 kilo tavuk ciğeri
- 1 su bardağı un
- 3 adet orta uzunluk patates
- 1 adet soğan
- Maydanoz
- Sıvı yağ
- Tuz
Arnavut Ciğeri Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Ciğerleri küçük küçük keselim ve her yerini yeterlice unlayalım.
- Patatesleri küp küp keserek kızartalım.
- Patatesler soğurken ciğerleri kızartalım.
- Kızaran ciğerlerin üzerine tuz serperek soğumaya bırakalım.
- Soğanları yarım halka formunda ince ince keselim. Maydonozları kıyalım.
- Kızaran patates ve ciğerler soğuduktan sonra patates, ciğer, maydanoz ve soğanları karıştıralım.
Arnavut Ciğeri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.