Arnavut Ciğeri Tanımı İçin Materyaller
- 200 gram dana ciğeri küçük doğranmış
- 3 kaşık un
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
- 3-4 kaşık sıvı yağ
Arnavut Ciğeri Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Ciğerleri unu tuz, karabiber ve pul biberi güzelce karıştırıp fazla uçları silkeleyin.
- Kızgın yağlı tavaya koyup 4-5 dakika kavurun.
- Yanına bir soğanı salata soğanı biçiminde kesip tuzla ovun ve sıkın.
- Maydanozlarıda doğrayıp soğanlarla karıştırın.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.