iltasyazilim
FD Üye
arkadaşlar bn netten bir kızla tanıştım 3 haftadır konuşuoduk hep fotolaarına fln baktım o da bnmkilere baktı bn ondan hoşlanıyorum dün gecede açıldım onun kafası karıştı bn sana dost gözüyle bakıyorum dedi fln ama bn ona gündüz konuştuğmda cam varmı dedim o da evt dedi bnde bendede var dedim açıldıktan daha sonra cami açmamı istedi bnde açtım ilk kere camden fark etti beni bnde beni nasıl buldun dedi oda iyi hoşşun dedi açıldıktan daha sonra bni engellemedide silmedi hala konuşuo fakat arkadaş gözüyle bakıo hem msnden çıkmadan önce ona bir şey yazdım
yazdığımsa : yolunu kaybedip dünyaya düşmüş bir meleksin o bu yazdığıma güldü ve tşk ederim dedi daha sonra görüşürüz dedi sizce arkadaşlar bu arada konuştuğm kızla bnm oturduğum yer arasındaki mesafede 25 saat yakın yani yardm edersiniz çok sevnirim
yazdığımsa : yolunu kaybedip dünyaya düşmüş bir meleksin o bu yazdığıma güldü ve tşk ederim dedi daha sonra görüşürüz dedi sizce arkadaşlar bu arada konuştuğm kızla bnm oturduğum yer arasındaki mesafede 25 saat yakın yani yardm edersiniz çok sevnirim