Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

arkadaşlar acil takviye lütfennn çok baskı durumdayımmmm :( :( :(

arkadaşlar acil takviye lütfennn çok baskı durumdayımmmm :( :( :(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
arkadaşlar bn netten bir kızla tanıştım 3 haftadır konuşuoduk hep fotolaarına fln baktım o da bnmkilere baktı bn ondan hoşlanıyorum dün gecede açıldım onun kafası karıştı bn sana dost gözüyle bakıyorum dedi fln ama bn ona gündüz konuştuğmda cam varmı dedim o da evt dedi bnde bendede var dedim açıldıktan daha sonra cami açmamı istedi bnde açtım ilk kere camden fark etti beni bnde beni nasıl buldun dedi oda iyi hoşşun dedi açıldıktan daha sonra bni engellemedide silmedi hala konuşuo fakat arkadaş gözüyle bakıo hem msnden çıkmadan önce ona bir şey yazdım
yazdığımsa : yolunu kaybedip dünyaya düşmüş bir meleksin o bu yazdığıma güldü ve tşk ederim dedi daha sonra görüşürüz dedi sizce arkadaşlar bu arada konuştuğm kızla bnm oturduğum yer arasındaki mesafede 25 saat yakın yani yardm edersiniz çok sevnirim

Similar threads

yaklaşık 3 hafta önce nette tanıştık msnde fln konuşuyoruz fazla etkilendim dün gece kıza açıldım kız bir anda şaşırdı aklım karıştı dedi bn sana dost gözüyle bakıyorum dedi sonra o gece o msnden çıkmadan önce ona yolunu kaybedip dünyaya düşmüş bir meleksin dedim oda güleryüz yolladı tşk etti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Arkadaşlar Ben Bi Kızı Seviyorum Bu Forumda Konum cok Neyse Mevzuya Geliyim Bitmiş Anlatayım 5 Aydır Huzursuzum Neyse Lise 1 e Gidiyorum Şu Anda Lise1 Mektep Yeni Açıldı Biz Tanıştık Falan Aradan 1 Ay Geçti Kızlarla Konustuk Muhabbet Ettik Bitane Kız var Adı xx Ben Bu Kızı Sevmiyordm Hiç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Mrblar bn 3 yıl önce bi kızla çıkmaya başladım daha açıkçası kız benden hoşlanıyormuş bnde manita ayağı filan yok die o zamanlar kabul etmiştim aynı mahaallede oturuyoruz haftanın her günü buluşuyoruz çoğunlukla her buluşmamızda'da başlıca arkadaslarını getirir yanında bunun C***** isminde bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
arkadaşlar benim bi sevgilim var ve 5 aya yakın kızla çıkıoduk ama ben son bir aydır kıza fazla zorlama yaptım fakat haklıydım kötü alışkanlıklara sigaraya,nargileye başladı :S o yüzden zorlama uyguladım ve sorumluluk alması gerektiğini söledim bundan böyle diğer erkeklerle eskisi değin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt