Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arkadaşımın sorusuna cevap veremedim

Arkadaşımın sorusuna cevap veremedim
0
207

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Lise 3 umbizim sınıfta ateist arkadaşımız varOna sen neden müslüman değilsindiye sordumO da sen neden müslümansındiye sorduBen cevap bile veremedimSiz benim yerime olsanız ne derdiniz ?

Similar threads

merhaba arkadaşlar lise sonlardan bi kızdan hoşlanıyorum aynı sınıfta olduğum kız kankam var gösterdim ona kızı işteBu kankamda hüseyin diye arkadaşım var aynı sınıftan odaO da bana dedi o xxxx'ten uzak durBen niçin diye sordumO kızdan hoşlanan bi arkadaşı varmış eğer öğrenirse o bile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
276
Merhaba arkadaşlar ; Ben 16 yaşındayım ve bir gündüzlü lise öğrencisiyimDurum şoyle,sınıfımda çok guzel bir kız var kızdan fazla hoşlanıyorum Kız yutta kalıyor ve yaşadıgım şehrin ilçesinden geliyor kıza elimden geldigince açılmaya çalışıorum canını sıkmadan ama sosyal ağlardan konuşuyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
1Catherine Delorme 2Yusuf İslam 3Muhammed Alexander Russel Webb 4Malcolm X 5Albay Donald Rockwell CATHERİNE DELORME Sicilyalı heykeltraş bir babanın çocuğu olarak 1901'de doğduÇocukluğu Cezayir ’de geçti1Dünya Savaşı sırasında Fransız bir doktorla evlendiEşinin tayini üzerine Tunus ’a...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Genç bir delikanlı senelerce yurt dışında okuduktan sonra vatanına ateist olarak geri döner Üç sorusuna hiç kimse cevap veremediğinden dolayı canı gayet sıkıntılıdır Ebeveyni oğullarına yardım etmek niyetiyle büyük ilim sahibi olan köyün hocasına götürürler Hoca ve delikanlının arasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Genç bir delikanlı senelerce şehirde okudıktan sonra köyüne ateist olarak geri döner Üç sorusuna hiç kimse cevap veremediğinden dolayı canı gayet sıkıntılıdır Ebeveyni oğullarına yardım etmek niyetiyle büyük ilim sahibi olan köyün hocasına götürürler Hoca ve delikanlının arasında geçen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,505Konular
982,665Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt