Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lise 3 umbizim sınıfta ateist arkadaşımız varOna sen neden müslüman değilsindiye sordumO da sen neden müslümansındiye sorduBen cevap bile veremedimSiz benim yerime olsanız ne derdiniz ?
merhaba arkadaşlar lise sonlardan bi kızdan hoşlanıyorum aynı sınıfta olduğum kız kankam var gösterdim ona kızı işteBu kankamda hüseyin diye arkadaşım var aynı sınıftan odaO da bana dedi o xxxx'ten uzak durBen niçin diye sordumO kızdan hoşlanan bi arkadaşı varmış eğer öğrenirse o bile...
Merhaba arkadaşlar ;
Ben 16 yaşındayım ve bir gündüzlü lise öğrencisiyimDurum şoyle,sınıfımda çok guzel bir kız var kızdan fazla hoşlanıyorum Kız yutta kalıyor ve yaşadıgım şehrin ilçesinden geliyor kıza elimden geldigince açılmaya çalışıorum canını sıkmadan ama sosyal ağlardan konuşuyorum...
1Catherine Delorme
2Yusuf İslam
3Muhammed Alexander Russel Webb
4Malcolm X
5Albay Donald Rockwell
CATHERİNE DELORME
Sicilyalı heykeltraş bir babanın çocuğu olarak 1901'de doğduÇocukluğu Cezayir ’de geçti1Dünya Savaşı sırasında Fransız bir doktorla evlendiEşinin tayini üzerine Tunus ’a...
Genç bir delikanlı senelerce yurt dışında okuduktan sonra vatanına ateist
olarak geri döner Üç sorusuna hiç kimse cevap veremediğinden dolayı
canı gayet sıkıntılıdır Ebeveyni oğullarına yardım etmek niyetiyle büyük
ilim sahibi olan köyün hocasına götürürler Hoca ve delikanlının arasında...
Genç bir delikanlı senelerce şehirde okudıktan sonra köyüne ateist olarak geri döner
Üç sorusuna hiç kimse cevap veremediğinden dolayı
canı gayet sıkıntılıdır Ebeveyni oğullarına yardım etmek niyetiyle büyük
ilim sahibi olan köyün hocasına götürürler
Hoca ve delikanlının arasında geçen...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.