Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arapça Öğrenmek Zor mu?

Arapça Öğrenmek Zor mu?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar arapça öğrenmek istiyorum Ama en kolay şekilde nasıl öğrenirim bu konuda yardım ederseniz sevinirim Teşekkürlerrrrrr

Cevap: Arapça Öğrenmek Zorlama mu?

Arapça'yı öğrenme süresi kişinin, ne öğrenmek istediği ile de ilgili bir konudur Ve ne dek öğrenmek istediğiniz de önemlidir

Hangi ilim dalı olursa olsun o ilmin öğrenilmesi ilk olarak öğrencinin kişisel zekası ve gayretine bağlıdır Öğrenim tekniği ne kadar dürüst olursa olsun öğrencinin gayreti olmaksızın varisi olmak o kadar olası değildir Bu yüzden Arapça öğrenmek isteyen bir talebenin mutlak surette günlük çalışması, Arapça öğrenimine jurnal asgari 2 saat vakit ayrılmadılır

Öğrenme sürecikişiden kişiye değişir Ayırdığınız zamana göre de değişir Sıradan olarak bildirmek icabında, üç aylık bir sürede başlangıç düzeyinde bilgiler kazanılabilir

6 aylık bir dönemde orta düzeyde Arapça bilgiye sahip edinmek mümkündür

1 Takvim bir eğitim süreci bildiğiniz yabancı diller bölümüne Arapça'yıda eklemenize yeter, tabi hakkını vererek çalışırsanız

İleri düzeyde Arapça öğrenmenin ise sınırı yoktur

Arapça dilini öğrenmek inanın bütün dilleri öğrenmekten daha kolaydırMavi marmara gemisinde bir kardeşimiz yeni müslüman olan birine 3 saatte arapça okumayı öğretmiştir *

858,505Konular
982,775Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt