bilgisayarci
FD Üye
Arap Tava Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram kıyma
- 1 adet büyük uzunluk soğan
- 5 adet patates
- 2 adet kırmızı biber
- 3 adet yeşil biber
- 3 diş sarımsak
- 2 adet domates
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı tozbiber
- 1,5 tatlı kaşığı tuz
- 2 su bardağı su
Arap Tava Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Bütün materyalleri küçük küçük doğrayalım.
- Kıyma,baharatlar, salçalar, yağ ve suyuda ek edip güzelce harmanlayalım ve borcama ya da tepsiye ye bastırarak yayalım.
- Üzerine ıslatılmış yağlı kağıt serelim.
- Önceden ısıtılmış 180 derecede pişirelim.
- 25 dk sonra üzerindeki yağlı kağıdı çekelim ve pişirmeye devam edelim.
Arap Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.