Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Apartmanda Soba Kullanımı

Apartmanda Soba Kullanımı
0
142

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Apartmanda Soba Kullanımı Yasakmı

Apartmanda Soba Kullanımı Yasaklanabilirmi

Apartmanda soba kullanmaya devam eden kat sahiplerine uygulanacak herhang bir yonetmelikbulunmuyor ise Hicbir şekilde doğazgazlı kombi kullanmaya zorlama gibi bir hakkınız yoktur Mudahale edemezsiniz yani Diğer taraftan belirttiğiniz sorun onemli Bunu da bacayı temizlettirerek veya neler yapılması gerekiyorsa halledebilirsiniz Bunu yapmak da bina yonetiminin işidir Zira baca Kat Mulkiyeti Yasasında ortak yerlerden sayılmıştır

Similar threads

Apartmanda Soba Kullanımı Yasakmı Apartmanda Soba Kullanımı Yasaklanabilirmi Apartmanda soba kullanmaya devamlı kat sahiplerine uygulanacak herhang bir yönetmelikbulunmuyor ise Hiçbir şekilde doğazgazlı kombi kullanmaya baskı gibi bir hakkınız yoktur Müdahale edemezsiniz yani dahası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Apartman yaşam kuralları Apartmanda yaşamanın kuralları nelerdir APARTMANDA KİRACI YA DA KAT MALİKİ DİĞER SAKİNLERİ RAHATSIZ EDERSE NE YAPILABİLİR Rahatsızlık veren kişi yada kişilerin oncelikle uyarılması gerekir Eğer taşkınlık yapanlar kiracı ise ev sahibinin mutlaka olaydan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Onbir daireli bir binanın en ust katındayım, bina sakinleri katılmadığı icin catıyı kendim yaptım, komşulardan soba yakmaya donen biri catıya cıkmak istiyor,ayrıca bacasının gectiği yerden fayans aralarından banyoma duman giriyor ,bina doğalgazlı ben ne yapabilirim , teşekkurler Cevap...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Onbir daireli bir binanın en üstteki katındayım, bina sakinleri katılmadığı için çatıyı kendim yaptım, komşulardan soba yakmaya dönen biri çatıya çıkmak istiyor,ayrıca bacasının geçtiği yerden fayans aralarından banyoma duman giriyor ,bina doğalgazlı ben ne yapabilirim , teşekkürler Cevap...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Apartmanda Otopark Kullanımı Apartmanda Otopark Apartmanda Otopark Kullanımı Amac ve Dayanak Madde 1 3194 sayılı İmar Kanununun 37 nci ve 44 uncu maddelerine dayanılarak hazırlanan bu Yonetmeliğin amacı,yerleşme yerlerinde aracların yol actığı, trafik sorunlarının cozumu icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
211
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt