iltasyazilim
FD Üye
2010 öğretim yılı Açıköğretim Final sınavı bu hafta sonu (2930 Mayıs) Cumartasi ve Pazar günü yapılacak Sınava girecek tüm öğrencilere Forumdasnet olarak başarılar diliyor ve sınav soru ve cevapları yayınlanır yayınlanmaz sitemizde paylaşacağımızı duyurmak istiyoruz
Sonuçların açıklanmasını beklerken sizlere sonuçlara nasıl bakacağınızı anlatmaya çalışayım ilk olarak yapmanız gereken aşağıdaki linke tıklayarak Açıköğretim Fakültesi e öğrenme bölümüne gidiyorsunuz Oturum Aç dedikten sonra TC kimlik numaranızı yazıp sisteme giriş yapın Sonrası aşağı anlatılmaya çalışıldı
SONUÇLAR AÇIKLANDI ARKADAŞLAR
Imtihan Soru ve Cevapları İçin
*
Sonuçların açıklanmasını beklerken sizlere sonuçlara nasıl bakacağınızı anlatmaya çalışayım ilk olarak yapmanız gereken aşağıdaki linke tıklayarak Açıköğretim Fakültesi e öğrenme bölümüne gidiyorsunuz Oturum Aç dedikten sonra TC kimlik numaranızı yazıp sisteme giriş yapın Sonrası aşağı anlatılmaya çalışıldı
SONUÇLAR AÇIKLANDI ARKADAŞLAR
Imtihan Soru ve Cevapları İçin
*
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.