Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Annelerin kızınca soyledikleri komik sozler

Annelerin kızınca soyledikleri komik sozler
0
132

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Annelerin kızınca cocuklarına soyledikleri komik sozler

Annelerimizin kızınca bizlere soyledikleir birbirindne komik sozler

Seni Doğuracağıma Taş Doğursaydım keşke

Senin Cocuklarında Sana Aynılarını Yapsın İnşallah

Hep Babanın Tarafını Tut Sen Benim gunahım Neydi Yarabbim

Bana Anne Deme imagesannelerinkizincasoylediklerikomiksozler5ad91820e00depng Ne Diyim?

Kanser Ettiniz Beni

Kızdım mı Adım kızdı oluyor

Oleyimde Kurtulun Benden

Sende kulağını bana verme

Hiccc bana mısın demiyo yaaaaa

Sacımı supurge ettim sizin icin

Gun yuzu gostermediniz bana yaa

Yaptığın banaysa oğrendiğin kendine

Sen duruken benmi gideyim ekmek almaya

Similar threads

Komik ve Romantik Sozler Kısa Komik Romantik Sozler *Surekli trip atmak zorunda mısın Tamam ya sustum konuşmuyorum *Sana yaza yaza yaz geldimesaja zam geldidaha yazacaktım ama konturum bitti *Paranın ne onemi var onemli olan miktarı *Erkekler limona benzer baktıkca ağzın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Annelerimizin kizdigi süre söyledigi komik sözler Annelerimizin kizdigi süre söyledigi komik sözlerannelerimizinkizdigizamansoyledigikomiksozler5c55a0c3ed20calt :D Big Grin :D 1549115583 1549115583...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
hayatla İlgili Komik Sozler Yaşam hakkında Komik Sozler *Dertleşmek istiyorsan 1 tuşla, birisine sarılmak istiyorsan 2 tuşla, eğlenmek icin 3 tuşla, mutlu olmak icin 4 tuşla, hepsini istiyorsan benim numaramı tuşla * Sen sutlac kadar tatlı, lahmacun kadar sıcak, ciğ kofte kadar yakıcı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
En Guzel Komik Sozler Kısa Komik sozler, en guzel komik mesajlar Kaynanamı kaybettim gorenlerin gormezlikten gelmeleri rica olur Aşk sozle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir Dertleşmek istiyorsan 1 tuşla, birisine sarılmak istiyorsan 2 tuşla, eğlenmek icin 3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Komik Sozler En Guzel Sozler Espirili Komik Sozler Eğlenceli Sozler Mesajlar Seni, Tc kanunlarının Aşk maddesi gereğince izinsiz kalbime girmeden dolayı omur boyu kalbime hapis ediyorum Deliye her gun sevgililer gunu Seni deli gibi seven delin Kaynanamı kaybettim gorenlerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt