Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ALLAH'IM... Ben üşüyorum Sen Dost’un gözleriyle ısıt beni. ..

ALLAH'IM... Ben üşüyorum Sen Dost’un gözleriyle ısıt beni. ..
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
ALLAH'IM Ben üşüyorum Sen Arkadaş’un gözleriyle ısıt beni allah ve ben 1548184516 1548184516 allahimbenusuyorumsendostungozleriyleisitbeni5c543eb24ea08allahimbenusuyorumsendostungozleriyleisitbeni5c543eb24ea08 allahimbenusuyorumsendostungozleriyleisitbeni5c543eb24ea08 ALLAH'IM Ben üşüyorum Sen Arkadaş’un gözleriyle ısıt beni Ben kanıyorum Sen dokunuşu acınacak şey olanlarla sar beni en korkuyorum Sen kalbime verdiğin îmanla koru beni Ben ağlıyorum Sen ülfetinle avut beni Ben savruluyorum bilinmezlere hazan yaprağı gibi… Sen tut beni Ben kayıyorum sırattan Sen bırakma beni Bende kimsenin uğramadığı izbe köşeler var karanlığın bile girmekten ürktüğü… Bende açılıp kapanmayan yaralar rûhumu döven kavgacı dalgalar var daha sonra… Dönüşü olmayan yollar uzaklığım dek uzayan; dinmeyen gözyaşları var içime kanayan… Küçük bir kız çocuğu var babasız bayramlar yaşayan… Âhlar var geceleri uyku tutturmayan… Soğuk kışlar var bir görünüm olup gözümde donan… Yakan ateşler var öfkem olup çarpan… Bende derin bir muhabbetin değil; ulvî kılan mümin yapan arıtan çoğaltan acınacak şey olup babasız başlar okşayan şefkat olup mâtemlerin civarında dolaşan fakir sofralarda zengin kılan büyüklük olup mahrumlara dağıtılan cesâret olup İslâm’a engelleri yıkan Bende derin bir muhabbetin yok; beni unutturup bana sadece Sen’i andıran gündüz olup yüzler aydınlatan gece olup hataları örten kilit olup hayırlara açılan acınacak şey olup hasta ruhuma dokunan… Bende derin bir muhabbetin; uzaklığıma rağmen bana şah damarımdan daha yakın olan… Bende derin bir muhabbetin değil; edep edip başkalarını özlemekten Sen’i özlettiren… Vefâ olup; hatırladıklarımı Seninle râbıtalı kılan… Bende derin bir muhabbetin yok; yel olup çöllerde iz iz Nebî’yi arayan peyk olup bir Kutb’un civarda dönen Bir derin muhabbetin yok bende; beni Sen’den kılan Sen varsan neyim yoktur oysa; Sen yoksan gönlümde neyim vardır fakat ​  

858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt