Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

allaha dua edelim![edebiyat]

Hoş geldin! kaero0 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
allaha dua edelim![edebiyat]
0
217

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Allah'a Güzel İsimleriyle Dua EdelimII

Kur’an’da, “İsimlerin en güzeli Allah’ındır Öyleyse O’na bunlarla dua edin… (Araf Suresi, 180) buyrulur Kaynağını Allah’tan alan güzel özellikleri kazanmak için Allah’a dua edelim…

Sen’in indirdiğin kitaplar, gönderdiğin elçiler ve onlar tarafından açıklanan bilgiler olmasa, son derece çaresiz, aciz ve korku dolu bir bekleyiş içinde yaşamak zorunda kalırdık Ancak Sen, tüm sorularımızın cevabını, gönderdiğin Kitabınla açıklayan ve bizi içine düşeceğimiz çaresizlikten kurtaransın Sen Mübeyyin’sin; ayetlerini açıklayansın Kur’an’ı kalbimize yerleştir Allahım

Sen manevi yönden huzur ve güven verensin Dünyada zorluk içinde olduğumuzda bizi destekler, kalplerimizi pekiştirirsin Sen Mümin’sin; emniyet veren, emin kılansın Bizi emin kıl

Sen, gökleri ve yeri kontrol altında tutan, evrendeki tüm canlıları bildikleri veya bilmedikleri büyük tehlikelere karşı her an koruyansın Biz kullarını daha cenin halindeyken savunması sağlam olan bir yere yerleştirerek korumaya alansın Her şey Sen’in kullarına olan merhametine ve İlahi korumana işaret eder Sen Müheymin’sin; gözetici koruyucusun Sen koruyucuların en hayırlısısın; koru bizi Allah’ım

Rızkı veren, gökten suyu indiren, nimetler bağışlayan, güldüren, ağlatan, yücelten, öne geçiren, gökten yere işleri evirip çeviren yalnızca Sen’sin Sen nimetlerini tutsan ya da bir musibet dilesen bizi bundan koruyacak yoktur ya da bir hayır dilesen bunu da tutup engelleyecek yoktur Kendisi’ne ihtiyaç olunan ve yardım istenen de yalnızca Sen’sin Hayır Sen’in elindedir Yalnız insan değil tüm kainat Sana sığınır, Sen’den yardım diler Sen Müstean’sın; Kendisine ihtiyaç olunan, yardım beklenensin Rabb’im indirdiğin her hayra muhtacız

Sen yarattığın kulunun nelere güç yetirip nelere yetiremeyeceğini bilirsin Hiçbir işimizde zorluğa rıza göstermezsin Sen üzerimizd