Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ajda Pekkan - Olsun Varsın

Ajda Pekkan - Olsun Varsın
0
184

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kendi halimde yaşayıp da giderken
Geleceği beklemezken
Bir cift yeşil goz, tatlı iki soz
Aldı goturdu beni benden
Aklım almazken hic duşunmezken
Uzaklaştım gerceklerden
Olsun varsın bu sefer de boyle yansın
Acı verse de yeter bana aşkın
Olsun varsın bırak gunah da bende kalsın
Kalbim bin zevki bir anda tatsın
Gulerdim başkası anlatsa eğer
Bilirim masallar biter
Ruya da olsa cok kısa surse
Razıyım gecen bu anlara
Mevsimler bitse tek bir baharla
Bir yolcu donsun hayata
Olsun varsın bu sefer de boyle yansın
Acı verse de yeter bana aşkın
Olsun varsın bırak gunah da bende kalsın
Kalbim bin zevki bir anda tatsın

Similar threads

Boşver Baba Kacmak gerek kacmak bazen Bircok gercekten Hayal kurmak lazım kızım Derdin eskiden Şimdi neden vazgec dersin hayallerinden Boşver baba cok memnunum Boyle halimden Ucmak gerek ucmak bazen Kendi icinden Asık olmak lazım kızım Derdin eskiden Şimdi nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
beni uzen aslinda uzuldugum icin degil bazen sozle anlatilmaz kelimeler sikayetlenir yillara meydan savasi ilan edince o cesaret kin koca bir volkan olur sonrada onunde egileverir sahici herseyin asil rengi kalbime kac kere sorduysam hep bana ismini heceledi bende inanip ona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Favori nickler gözlerin nickler en favori nickler gözde Bambaşka nickler arayanlar için en gözde nickler buyrun arkadaşlar Bir eski dost gibi hatırla beniBir selamlama ver yeterUnutmuş olsan da eski günleriAdımı nadiren an yeter Bir Gece Ay Bana Sordu neden Seni Ağlatan Bir Kızla Berabersin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
sitem msjları,Yeni Sitemli Sozler Sitem Dolu Sozler Hazır Sitem MesajlarıSevgiliye Sitem Dolu Sozler Bir Aşkı Yaşamak icin ilk başta benim gibi Sevmeyi oğrenmelisin, Boş Zamana Değil Dolu gececek Zamanları hak Etmelisin! Zamana Kapılıp Gitmek yerine Seninle Hayatı Olduğum yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Kızlara Söylenecek En Güzel Sözler, BÖYLECE YILBAŞI CİKolATASI YEDIM HICBIRI SENIN DEĞIN TATLI DEILDI Yedi bambaşka iklimden, Yedi çeşitlilik arı getirseler, Yedi çeşitlilik arı, Yedi ayrı çiçeği dolaşsa, Yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin dek tatlı olamaz Hayatta üç şeyi sevdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt