Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yeni Sitemli Sozler - Sitem Dolu Sozler - Sevgiliye Sitem Dolu Sozler 2011

Yeni Sitemli Sozler - Sitem Dolu Sozler - Sevgiliye Sitem Dolu Sozler 2011
0
187

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
sitem msjları,Yeni Sitemli Sozler Sitem Dolu Sozler Hazır Sitem MesajlarıSevgiliye Sitem Dolu Sozler

Bir Aşkı Yaşamak icin ilk başta benim gibi Sevmeyi oğrenmelisin, Boş Zamana Değil Dolu gececek Zamanları hak Etmelisin!

Zamana Kapılıp Gitmek yerine Seninle Hayatı Olduğum yerde yaşamaya’da Razıyım yeterki Gul…

Yaşadığım Dakikalara Bakarak Değil, kalbimin Atışlarındaki heycanla Sevdim Seni, Sen Anlamasanda!

Keşke Sozlerinle Değilde Yaptıklarınla Beni Mutlu Etseydin, Sadece Sozler Bazen yetersiz kalıyor…

Yalnızlığım Değil Sadece yaşadıklarım beni soğutuyor Hayattan, Ve Sen Sevgili Mutlu olursun belki…

Mutluluğu Sozlerle Değil Bana Bakışlarınla Bulmak isterim, Yıldızı Anımsatan Gozlerin Sonuk Bakıyor Nedense bana

Başkasına Değil Sana Sevdalıyım, Sozlerine Değil Gozlerine yandığım, Sensin benim Bu hayattaki Tek Amacım, Bırak inadı gel bitir Bu Dargınlığı

Cumle Alem Biliyor Seni Sevdiği Sen hala Kuşkular icinde Yuzduruyorsun Sevgimizi

Adım Attığım Surece Değil, Kalbim Attığı Surece Seveceğim Seni Sen Anlamasanda!!!

Bir Su gibiydin, Gittin Boş Bardaklara Doldun, Ben Seni beklerken Sen Bir icim Su Oldun Gittin Başkalarına hayat verdin…

Unutulmak icin yaşamadım Bu Sevdayı ve Anıları, Unutturmak icin Cekmedim Bu Vefasız Sevdayı!!!

Hayata Emin Adımlarla Yurumek istiyorum, Sadece yanımda Dur ve Gul Bana, Boyle Uzak Durma Bana ve Sana Vereceğim Hayata!!!

Sitem Etsemde Sana Anlamazsın beni yar, Ağlasamda Gidiceksin Bir Gun Bende Biticeksin, Seni Seviyorum Desemde Sende Kendine iyi Bak Diyeceksin

Yalnızlık Sonum Olmuş, Yalan Aşklar Hep beni Vurmuş, Şimdi iki Sozle Bu Aşkın Adıda Yalan Olmuş…

Ne Dersen Evet Dedim Hayırı Sildim Gozumden, Şimdi Kalkmışsın Trip yapıyorsun Ne yaparsam yapayım beni Anlamıyorsun, Seviyorum Diyorum Hala Mızmızlanıyorsun

Kiminin Derdi Kiminin Sevgisi, Hep beni Ezdi Sevgilimin Cilesi

Guneş Gozlukleriyle Değil, Numaralı Gozlukle Bakmak İsterdim Aşkımıza, Aşkımız kac Numara Merak Ediyorum

Seni Anlayan Bir Ben Varım, Beni Anlayansa Bir yalnızlığım ve Şarkılarım var…

Dertlerim icin değil, Sevdiğim icin Haykırıyorum Sana Bırakma Beni Tut Ellerimi, Gor Bendeki gercek Sevgiyi!!!

Ne Yalanı Ne Dolanı Sevmem Kacıp Giden Aşkları Ya, yanımda Ol Ya da Yalanların ol!!!

Aşkı Severek Cileyi ise Cekerek Oğrendim Sevgilim…

Hayat Acımasız, Acı ise Aşksız Cekilmez Sevgilim

Bir Geminin icinde Sadece Seni bekleyen Aşk Yolcusuyum, Sen Ne Kadar inat Etsende bu gemi Sensiz Yola Cıkmayacak Sevgilim…

Ne Kadar Hayata Bağlansada Ellerim Bir Sozunle Kopar Giderim, Sen Beni Duşunme, Ben Acılarada Sarılırım Sevgilim…

Gorduğum Butun Guzellikler Bir Sozunle Anlamsız hale Gelir Bence Hayatıma Anlam Katan Sozlerin Hayatımda ki Guzellikleri Bitirmesin Bebeğim, Bir Sozunle Kırılır Serce Kalbim

Cok Sevdim Seni, Cok istedim Tut Ellerimi, Sen yalanlara Kapılıp Gittin usulca Ne Sevgi Kaldı kalbimde Ne de derman Bıraktın Hayatımda Helal Olsun Sana!

Bugunu Yenir Bir Umutla yaşamak istiyorum yanında, Lutfen Eskisi Gibi Olalım Dargınlık Olmasın Bu Aşk’ta Sevgilim, Bırakalım Cocukluğu Yaşayalım Mutluluğu Herşeyim

Gecelerimi Susleyen Hayalindi, Soğuk Odama Sıcaklığı getiren O Narin Sesindi, Ufak bir Kavgmız Depremler Yarattı Aramızda Benmiydim Acaba Hic Sevmeyen Bu Hayatta!!!

Kalbimi Kırmak Kolay Olabilir Ama Tamir Etmek Baya Zamanını Olıcaktır!
Kırılan Kalbim Değil Bana Vermiş Olduğun Sozlerindir!

Sabahlarıma Guneş Gibi Doğan Sendin Şimdi ise Sadece Gecelerimde Bir Ruzgar Gibisin!!!

Ağzından Cıkan Cumlelere Değil, Karşında Duran insana Saygın Olsun ilk Başta…

Gozlerine Gulerek bakmak isterken, Gozyaşlarımla Tanıştım Elveda Demeden!

Her Ettiğimiz Kavgada Omrumden Bir Gun Gidiyor Bunu UNutma…

Baktığım ilk gozler, Attığım ilk Adım, Sıcaklığını Hissettiğim ilk Nefesim Olucaksın, Sen Ne Kadar Parcalasanda Beni, Ben Senin Golgen Olacağım Bırakmayacağım Seni!!!

Gecelerim Artık Sabahlarımdan Daha Huzur verici Oldu Bana, Gecenin Sessizliği Dert Oldu Acılarıma, Geceler Bile Feryad Etti Sana Olan Aşkıma

Kelebek Omru kadar Kısa Olan bu Hayatta Tut Ellerimi Dargınlıklar icinde Bırakma, Hep Geri Adım Atan Oldum ilerleyemedim Hayatımda

Tarihi Yazmak ikimizin elinde kır inadı haydi gel benimle, belki sende seversin gunun birinde…

Ne Hikayelere katlanacak Duygularım Var, Ne de Sozlerini Cekecek Gururum Var!

Yarın Olmeyeceğimizin Garantisi Varmı ? Bu Olumlu Dunyada Sevmek Gunah mı? Sevgilim…

Kuserek Sorunları Değil, OLmayan Tatsızlıkları Yaşarız icimizde Unutma Bunu Sevgilim…

Umutlarımla Sevdim Seni, Acılarımla Barıştırdın beni tebrik Ederim Seni Vicdansız Sevgili

alıntınet