Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ağlama Değmez Hayat Şarkı Sozu

Ağlama Değmez Hayat Şarkı Sozu
0
132

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ağlama Değmez Hayat

ruya gibi her hatıra her yaşantı bana
ne bulduysa kaybetti gonul aşktan yana
omur cicek kadar narin birgun kadar kısa
ağlama değmez hayat bu gozyaşlarına

her damla yaş oyuk oyuk iz bırakır kalbimde
hayat şarap gibidir kederde var neşede
hayat şarap gibidir kederde var neşede
omur cicek kadar narin birgun kadar kısa

Similar threads

Ruya gibi her hatıra her yaşantı bana Ruya gibi her hatıra her yaşantı bana Ne bulduysa kaybetti gonul aşktan yana Ne bulduysa kaybetti gonul aşktan yana Omur cicek kadar narin bir gun kadar kısa Ağlama değmez hayat bu gozyaşlarına Ağlama değmez hayat bu gozyaşlarına Her damla yaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Kucucuğum Hic ozlemediğim kadar ozluyorum bu aralar seni Niye bilmiyorum ama Ben sadece senle mutluyum Ah şu gonul gozunden gormek dedikleri var ya Seni her halinle seviyorum Beraber uyansak Butun gun sarılsak Bana yetmez O ana dunyaları bile değişmem Kucuğum her şeyim Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Komik Ozlu Mesajlar Komik Kısa Ozlu Sozler Gerekirse kumarda kazanır aşkı satın alırız Şu Beckham gibi atkı bağlamayı bi turlu oğrenemedim iyi mi Heh bu sefer oldu diyorum, aynaya bakıyorum, yine cicek abbas yine cicek abbas 5 yaşındaki Trabzonlu bir cocuğun dolmuşta annesine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Durulmalı Issız sokaklarında yururken bir şehir, Ne kadar tanıdıksa o kadar boş gelir Gorduğun butun yuzler birbirine benzer, Gun gecer yaraları silerse zaman siler Issız sokaklarında yururken bir şehir, Ne kadar tanıdıksa o kadar dar gelir bu şehirde daha durmak sanki akıla zarar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
En Komik Sozler Kısa Bazen seni kopyalayıp yanıma yapıştırasım var 100 kişiye eski sevgilisi hakkında ne duşunduğunu sorduk, 10 populer hayvan turu oğrendik başı yine okuz cekiyor! Bende bilirdim takdir,teşekkur almayı Maksat ağaclar kesilmesin Arabada bebek var yazanlar, ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,505Konular
982,692Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt