Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Barış Manco - Ağlama Değmez Hayat

Barış Manco - Ağlama Değmez Hayat
0
117

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ruya gibi her hatıra her yaşantı bana
Ruya gibi her hatıra her yaşantı bana
Ne bulduysa kaybetti gonul aşktan yana
Ne bulduysa kaybetti gonul aşktan yana

Omur cicek kadar narin bir gun kadar kısa
Ağlama değmez hayat bu gozyaşlarına

Her damla yaş oyuk oyuk iz bırakır kalbimde
Her damla yaş oyuk oyuk iz bırakır kalbimde
Hayat şarap gibidir keder de var neşe de
Hayat şarap gibidir keder de var neşe de

Omur cicek kadar narin bir gun kadar kısa

Similar threads

Ağlama Değmez Hayat ruya gibi her hatıra her yaşantı bana ne bulduysa kaybetti gonul aşktan yana omur cicek kadar narin birgun kadar kısa ağlama değmez hayat bu gozyaşlarına ağlama değmez hayat bu gozyaşlarına her damla yaş oyuk oyuk iz bırakır kalbimde hayat şarap gibidir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Cok Guzel Hayat İle İlgili Şiirler Kısa, Hayat Uzerine Şiirler, YalanDunya Boşa uzulmuş ,boşa gulmuşum Hepsi hayalmiş,ruya gormuşum Boş yere sana değer vermişim Yalan dunya;boşa aldattın beni Aldandım sozune,duştum peşine Malına ,mulkune,guzelliğine Uysaydım keşke...
Cevaplar
0
Görüntüleme
217
Onemli Şairlerimiz Onemli Şairlerimiz Ve Şiirler Abdal Yurur asfalt ovalarda abdal Vitrinlerin duşen kepenklerinde Hep huzun ceşmeleri: lambalar Yuzer gibi once bir tulum yavaşca Yanaşır kıyımıza eski diclelerden Ve fırlar ilk bedevi, dalar cadırımıza Nerde bu leyla, aslı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Etkileyici en guzel gizemli Sozler Bana unut dediler seni unuttum;Ama seni değil, bana seni unut diyenleri sEnLe BiRlİkTeİkEn SaAtLeRe YeTiŞeMeDiM;SeNdEn AyRıLdIkTaN sOnRa DaKiKaLaRa ErİşEmEdiM Hayatta hic kimse icin ağLamaya değmez,ağLamaya değenLer zaten ağLatmazEğer bir gun ağLaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
239
En Ozel Sozler facebook sevgiliye Ozel Sozler kısa Aşk Bir Tiyatro Dediler Herkeze Bir roL verdiler En Zoru Bana Duştu Seni Unutmamı iStediLer Duşlerini duşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan omrumun tamamını sana adamak, sonra goğsune yaslanıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt