Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adını Feriha Koydum Emir Sarrafoğlu (Çatağay Ulusoy) Kimdir

Adını Feriha Koydum Emir Sarrafoğlu (Çatağay Ulusoy) Kimdir
0
153

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Adını Feriha Koydum Dikte Sarrafoğlu (Çatağay Ulusoy) Kimdir dikte sarrafoğlu ve feriha dikte sarrafoğlu feriha kim hayatı Adını Feriha Koydum dizisinde Hande ve Feriha göre paylaşılamayan genç kızların yeni gözdesi Dikte Sarrafoğlu (Çatağay Ulusoy) biyografisi 1549265702 1549265702 adiniferihakoydumemirsarrafoglucatagayulusoykimdir5c57eb2a99709adiniferihakoydumemirsarrafoglucatagayulusoykimdir5c57eb2a99709adiniferihakoydumemirsarrafoglucatagayulusoykimdir5c57eb2a99709 1988 doğumlu olan Çatağay Ulusoy, İstanbul Üniversitesi Peyzaj bölümü öğrencisi, yaklaşık 2 senedir Selin Boronkay’ın ajansında modellik yapmaktadır Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu gibi birçok meşhur ismi, sinema ve podyum dünyasına kazandıran Best Model yarışmasının 2010 erkek finalisti Çağatay Ulusoy yarışmanın en iyi erkek mankeni seçilmiştir Show tv’de yayınlanan Adını Feriha Koydum adlı dizide Emir karakterini canlandırmaktadır Doruk: 190  

Similar threads

Adını Feriha Koydum Çağatay Ulusoy resimleri Çağatay Ulusoy resimleri Emir Sarrafoğlu Fotoları Adını Feriha Koydum Emir Resimleri Genç kızların biricik aşkı yakışıklı ve başarılı oyuncu Çağatay ulusoy, Adını Feriha Koyduım dizisinde ancak başarılı performansıyla yapımcılarında gözdesi olmayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Cagatay Ulusoy ve Sevgilisi emir sarrafoğlunun sevgilisi emir sarrafoğlu sevgilisi cagatay çağatay ulusoy ve cagatay ulusoy ve Genç kızların yeni sevgilisi Cagatay Ulusoy dizideki ismiyle Dikte Sarrafoğlu'unesco hakiki hayatta sevgili merak ediyormusunuz?Genç oyuncu kendisinden bütün 15...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Çağatay Ulusoy'un hayatı Çağatay Ulusoyun biyografisi Çağatay Ulusoy İstanbul Üniversitesi Peyzaj bölümü öğrencisi ve yaklaşık 2 senedir Selin Boronkay'ın ajansında modellik yapıyor Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu gibi bir çok ünlü ismi, sinema ve podyum dünyasına kazandıran Best Model...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Çağtay Ulusoy Hakkında Bilgiler çağtay ulusoy cagtay ulusoy çağatay hakkında herşey çağatay hakkında bilgi bilinmeyenler Çağtay Ulusoy Kimdir, Biografisi, hayatı, kısaca bilgiler, resimleri, sevgilisi 1548238675 1548238675...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Adını Feriha Koydum'un Emir'i Çağatay Ulusoy ameliyat oldu adını feriha koydum, dikte, çağatay ulusoy, ameliyat oldu, nezaman, neden, hakkında detaylı bilgiler burada arkadaşlar 1548625062 1548625062...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt