Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adını Feriha Koydum'un Emir'i Çağatay Ulusoy ameliyat oldu

Adını Feriha Koydum'un Emir'i Çağatay Ulusoy ameliyat oldu
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Adını Feriha Koydum'un Emir'i Çağatay Ulusoy ameliyat oldu adını feriha koydum, dikte, çağatay ulusoy, ameliyat oldu, nezaman, neden, hakkında detaylı bilgiler burada arkadaşlar 1548625062 1548625062 adiniferihakoydumunemiricagatayulusoyameliyatoldu5c4e24aa9aad3adiniferihakoydumunemiricagatayulusoyameliyatoldu5c4e24aa9aad3 adiniferihakoydumunemiricagatayulusoyameliyatoldu5c4e24aa9aad3 Genç kızların gözdesi Adını Feriha Koydum dizisinin Emir'i Çağatay Ulusoy dün ameliyat olmuş meleklerGenç oyuncuya geçmiş olsun diyor haberin detaylarına geçiyorum Dün sabahtan erken saatlerde menajeri Selin Boronkay ile hastaneye gelen meşhur oyuncunun sol göz kapağında oluşan kitle temizlendi Başarılı bir işlem ile sağlığına kavuşan Ulusoy'a hastanede sevenlerinin ilgisi büyüktü Geçmiş olsun dileklerini tek tek kabul eden yakışıklı oyuncu hastaneden neşelendirici bir şekilde ayrıldı  

858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt