Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adını Feriha Koydum 47. bolumde calan şarkı

Adını Feriha Koydum 47. bolumde calan şarkı
0
172

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Adını Feriha Koydum Beni unutma şarkısı sozu
Adını Feriha Koydum 10 Şubat Beni Unutma sozleri

Kan damlar yureğime
Gozlerine haram değerse
Gul teninde gunah gezerse
Gunun birinde

Eller ayırsa, yollar kapansa
Sol yanımda senin aşkınla
Dolanırım koca dunyada
Beni unutma

Eller ayırsa yollar kapansa
Sol yanımda senin aşkınla
Kaybolurum koca dunyada
Beni unutma

Sevdalı bakışınla
Yureğimde dağlar devrilir
Butun omur feda edilir
Senin uğruna

Sevdalı guluşunle
yureğimde dağlar devrilir
butun omur feda edilir
senin uğruna

Similar threads

Adını Feriha Koydum Beni unutma şarkısı sözü Adını Feriha Koydum 10 Şubat Beni Unutma sözleri Kan damlar yüreğime Gözlerine haram değerse Gül teninde günah gezerse Günün birinde Eller ayırsa, yollar kapansa Sol yanımda senin aşkınla Dolanırım koca dünyada Beni unutma Eller ayırsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Adını Feriha Koydum 10 Şubatta calan şarkı sozu Adını Feriha Koydum Beni Unutma şarkısı sozu Kan damlar yureğime Gozlerine haram değerse Gul teninde gunah gezerse Gunun birinde Eller ayırsa, yollar kapansa Sol yanımda senin aşkınla Dolanırım koca dunyada Beni unutma Eller ayırsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
Adını feriha koydum 16 Martta calan şarkının sozleri Adını Feriha Koydum 52 bolumde calan şarkı sozu Adını feriha koydum dizisinin 52 bolumunde calan Beni Bırakma şarkısının sozleri Kalbimde yuva yapan kimsesiz bir serce kuşuyum Yapayalnız sana sığındım beni bırakma Bak tek başıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Adını Feriha Koydum beni unutma şarkısı Adını Feriha Koydum dizisi beni unutma şarkısı sozleri Kan damlar yuregime gozlerine haram değerse Gul teninde gunah gezerse, Gunun birinde Eller ayırsa, yollar kapansa, Sol yanımda senin aşkınla, Dolanırım koca dunyada, beni unutma Eller ayırsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Adını Feriha Koydum Beni unutma şarkısı sözü Adını Feriha Koydum Beni unutma şarkısı sözü Adını Feriha Koydum 10 Şubat Beni Unutma sözleri Adını Feriha Koydum sevenleri için Beni Unutma adlı şarkının sözlerini bu sayfamızda sunuyor ve diyoruz fakat kimse unutulmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt