Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adını Feriha Koydum 43. Bolumde Calan Şarkı

Adını Feriha Koydum 43. Bolumde Calan Şarkı
0
137

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Adını Feriha Koydum 43 Bolumde Calan Şarkı Sozu
Adını Feriha Koydum 43 Bolumde Calan Şarkının Sozleri

Adını Feriha koydum dizisinin son bolumunde 43bolumde calan şarkının sozleri

Seven Ne Yapmaz

Bana kollarini uzatsan biraz
Sana kul olurum
Seven ne yapmaz

Gel oldur bu omur boyle tukensin
Sana bin can feda
Seven ne yapmaz

Bu gonul uiruna neye katlanmaz
Ol desen olurum
Seven ne yapmaz

Gel oldur bu omur boyle tukensin gel oldur omrumu boyle
Tukensin
Sana bin can feda
Seven ne yapmaz

Similar threads

Seven Ne Yapmaz Şarkı Soz u Seven Ne Yapmaz Şarkı Sozleri Adını Feriha Koydum Dizisinde Calan Şarkının Sozleri Bana kollarini uzatsan biraz Sana kul olurum Seven ne yapmaz Gel oldur bu omur boyle tukensin Sana bin can feda Seven ne yapmaz Bu gonul uiruna neye katlanmaz Ol desen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Adını Feriha Koydum 43 Bölümde Çalan Şarkı Sözü Adını Feriha Koydum 43 Bölümde Çalan Şarkının Sözleri Adını Feriha koydum dizisinin son bölümünde 43bölümde çalan şarkının sözleri Seven Ne Yapmaz Bana kollarini uzatsan biraz Sana kul olurum Seven ne yapmaz Gel öldür bu ömür böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Bana kollarını uzatsan biraz Sana kul olurum seven ne yapmaz Gel oldur bu omur boyle tukensin Sana bin can feda seven ne yapmaz Bu gonul ugruna neye katlanmaz Ol desen olurum seven ne yapmaz Gel oldur bu omur boyle tukensin Sana bin can feda seven ne yapmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Adını Feriha Koydum Beni unutma şarkısı sozu Adını Feriha Koydum 10 Şubat Beni Unutma sozleri Kan damlar yureğime Gozlerine haram değerse Gul teninde gunah gezerse Gunun birinde Eller ayırsa, yollar kapansa Sol yanımda senin aşkınla Dolanırım koca dunyada Beni unutma Eller...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Adını feriha koydum 16 Martta calan şarkının sozleri Adını Feriha Koydum 52 bolumde calan şarkı sozu Adını feriha koydum dizisinin 52 bolumunde calan Beni Bırakma şarkısının sozleri Kalbimde yuva yapan kimsesiz bir serce kuşuyum Yapayalnız sana sığındım beni bırakma Bak tek başıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,505Konular
982,668Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt