Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adımlık Nedir

Adımlık Nedir
0
145

Similar threads

Adımlık Anlamı Nedir Adımlık Ne Demek Adım uzunluğunda olan demektir Adım Yurumek icin yapılan ayak atışlarının her biri
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Adım Adım Ne Demek Peyderpey Nedir Anlamı Yürümek için yapılan etap atışlarının herkes Bir gösterge ucunun benzeşen olarak ayrılmış yaylardan biri her tarafında aldığı yol Ayakta, esas duruşta, bir ayağın türlü yönlerde iki bacak boyu dek yer değiştirmesi *
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Küçük abdestten sonra akıntı ve sızıntının kesilmesine denir ki; bunu yapmak vaciptir İstibrayı, istincadan önce yapmak abdest ve namazın sıhhatli olabilmesi için gereklidir Fakat istincadan sonrada yapılır Her insanda, küçük abdestten sonra akıntı olur Bu akıntı bazı insanlarda çok kısa zamanda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
Aydının ahali oyunları Kültürlü halk müziği oyunları hakkında bilgi Ağır Zeybek oyununun öbür adıdır Sahiden Ege bölgemizin temkinli ve ağırbaşlı oyunudur bununla beraber Aydın Zeybeği diğer taraflarda da epeyce gün görmüş olup ikinci adı Ağır Zeybek ’tir Ağır tempolu ve tarihinin en düşük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
tavla taktikleri nelerdir tavla nasıl oynanır tavlada kazanma tiyoları tavla taktikleri Rakibinizin sahasında kapılar alın 6 Kapı sürekli 6 kapıyı elde etmek anlamına gelir Toplama alanınızdaki 6 kapıyı alırsanız ve rakibinizi vurursanız siz bir kapı bozana kadar rakibiniz oynayamaz6...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,505Konular
982,725Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt