Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adım Adım Nedir

Adım Adım Nedir
0
186

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Adım Adım Ne Demek

Adım Adım Nedir Anlamı

Yurumek icin yapılan ayak atışlarının her biri

Bir gosterge ucunun eş olarak ayrılmış yaylardan biri boyunca aldığı yol

Ayakta, esas duruşta, bir ayağın turlu yonlerde iki ayak boyu kadar yer değiştirmesi

Similar threads

Adım Ne Demek Adım Anlamı Adım: Yurumek icin yapılan ayak atışlarının her biri Bir ayak atışıyla alınan, uzunluğu yaklaşık 75 cm'lik yol Girişim, hamle Aşama Bir gosterge ucunun eş olarak ayrılmış yaylardan biri boyunca aldığı yol alıntı ​
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Adım Adım Ne Demek Peyderpey Nedir Anlamı Yürümek için yapılan etap atışlarının herkes Bir gösterge ucunun benzeşen olarak ayrılmış yaylardan biri her tarafında aldığı yol Ayakta, esas duruşta, bir ayağın türlü yönlerde iki bacak boyu dek yer değiştirmesi *
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Adımlık Anlamı Nedir Adımlık Ne Demek Adım uzunluğunda olan demektir Adım Yurumek icin yapılan ayak atışlarının her biri
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Bebeklerde ilk adım ayakkabısı nasıl olmalıdır? İlk Adım Ayakkabısı, Bebek ayakkabısı secimi imagesilkadimayakkabisinasilolmali5af7889203234 Geleceğe atılacak kendinden emin adımlar: yaşamın kararsız, hassas, urkeklik adımlarının en iyi şekilde korunmasına bağlıdır Cocuk ayağını bozmayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Bebeğimin Birincil Adım Rehberi bebekler ne süre basar bebekler ayaklarını ne vakit basar bebek ayaklarını basabilir Bebeğimin Birincil Adım Rehberi Ayaklar vücudumuzun fazla manâlı bir parçasıdır Bebeklerin ayakları yumuşak ve esnektir İskeletin yalnızca bir parçası kalsiyumludur Bağlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,500Konular
982,391Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt