Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adİantum

Adİantum
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Adİantum 1548820985 1548820985 adiantum5c5121fe9372fadiantum5c5121fe9372f http:wwwbahcebizbitkiicmekankatalogicmekan1imagesadiantumjpg ADİANTUM​Familyasıadiantum5c5121ffbeac9gifalt :A :A :Adiantaceae Anavatanı:Tropikal bölgeler Adiantum ne kuru konut havasını ve nede soğuk ortamları severHava akımına maruz kalmamalıdır İstekleridirek güneş almamalı,güya gölge ortamlara konmalıdır Ne toprağı nede hava ortamı yıl baştan başa 20 derecenin altına düşmemelidirBitki ıslak ortamı sever Bakım:Toprağını sene baştan başa ıslak yakalamak gerekirSulama suyu sert olmamalı ve oda sıcaklığında olmasına dikkat edilmelidirToprağı asla kurutulmamalıdırMarAğustos arası iki hafta arayla beslenme vermelidirAz miktarda besini suyuna karoştırarak uygulamalıdır Saksı altı kabına su vermek suretiyle toprağı ıslak tutulmalıdırYapraklarına sık sık su püskürtmek gerekirİlkbahar başında saksısı değiştirilmeli bunun için menekşe toprağı kullanılmalıdır Üretimi:2025 santigrat derece Toprak sıcaklığında sporları aracılığıyla yada ayırma yöntemiyle üretilir Hastalık ve zararlıları:Artı ıslaklıktan,sert su kulanımı halinde yada toprağının soğuk olması durumunda büyüme problemi görülür  

858,505Konular
982,780Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt