Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adana şiirleri

Adana şiirleri
0
357

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Adana şiir,
Adana ile ilgili şiirler
Adana hakkında şiirler

Memleketim Adana

Kuzeyinde sıralanmış karlı toros dağları duruyor,
Guneyinde Akdeniz masmavi, ruzgarı savururuyor,
Uc taraftan şehirlere yol veriyor
Sevgi adası Bayraklarıyla,golun ortasında duruyor
Benim memleketim ADANA

Bu topraklar atalarımın toprakları
Bu şehirde gordum kendimi,
Sıcak yaz guneşlerinde,
Aşk gibi kavurur insanı
Benim memleketim ADANA

Her tarafı tarih kokar
Seyhan nehri guzellikler katar
Taş kopru ahenkli bakar
Diger yerde ceyhan akar
Benim memleketim ADANA

Ovaları hayat verir
Seyhan, ceyhan arasında durur
Mis kokulu baharı olur
Limon portakal başka olur
Benim memleketim ADANA

Munevver Duver

Aşığım Adana

Guzel olur Adana ’nın baharı,
Burcu burcu kokar portakalları,
Hasretle beklerim her yıl baharı,
Aşık oldum sana guzel Adana

Irmağında kopruleri sıralı,
Kızların sacları hep boyalı,
Barajları birbirine dayalı,

Sıcak olur Adana ’nın yazları,
Dolar taşar pavyonları, sazları,
Kibar olur gelinleri kızları,

Zengini denize yaylaya cıkar,
Fakiri coktur yokluktan bıkar,
Guzeli coktur icimi yakar,
İbiş Top

Similar threads

Turkiyeyi anlatan şiirler ve anlamları Turkiyem şiirleri Turkiye şiiri Şanlı Turkiyemsin Sen karış karış adım adım Sahip olduğum vatanımsın Sen edirneden ardahana Bolunmez bir butunsun Sen namusum Sen şerefim Sen onurum Şanlı turkiyemsin Sen ankara izmir istanbulsun Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Nevşehir ile ilgili şiirler Nevşehir'i anlatan şiir Nevşehir şiiri ŞİRİN NEVŞEHİR Her zaman soylenir ismin dillerde Cok gezdim dolaştım gurbet ellerde Eşini gormedim başka yerlerde Nevşehir, Nevşehir, şirin Nevşehir İcinde tarihi eserlerin var İbrahim paşadan kalmış yadigar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
tutum yatırım ve turk malları haftası kısa şiir tutum yatırım ve turk malları haftası ile ilgili şiir kısa Tutum yatırım ve turk malları haftası hakkında kısa şiirler Yurt Urunleri Bu dunyanın meyvesini Yesem amma yesem amma Arasam bulsam hasını Yesem amma yesem amma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Turkiyeyle İlgili En Guzel Şiirler Mozaiktir Turkiye Şehitlerin kanları, Aziz vatan toprağı İle yoğrulmuş harcı Mozaiktir Turkiye Kuzeyli, guneylisi Doğulu batılısı Yoktur ayrı gayrısı Mozaiktir Turkiye Aleviyle, sunnisi Hacı Bektaş Velisi Yunusu, Mevlanası Mozaiktir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Sizler icin araştırıp bir araya getirmeye calıştığımız birbirinden guzel Turkiye'yi anlatan şiirler ozellikle Turkiye'yi anlatan uzun şiirler arıyorsanız sayfamızda aradığını bu şiirleri bulabilirsiniz ALT :wwwupluploadsturkiyeyianlatansiirler58708turkiyeyianlatansiirler58708ALT Turkiyeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
261
858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt