Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adamda Ne Zeka Varmış Yaa Bi Okuyun

Adamda Ne Zeka Varmış Yaa Bi Okuyun
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Adamda Ne Akıl Varmış Yaa Bi Okuyun Nebraska'da yasli bir adam yasardi Patates ekini icin bahceyi bellemesi gerekiyordu, ama bu cok güç bir isti Tek oglu olan David ona yardim edebilirdi lakin o da hapisteydi Yasli adam ogluna bir mektup yazdi ve muskulatini izah etti Sevgili David, Patates bahcemi belleyemeyecegimden kendimi cok kotu hissediyorum Bahceyi kazmak icin oldukca yaslanmis sayilirim Burada olsan butun derdim bitecekti Biliyorum oysa sen bahceyi benim icin hallederdin Sevgiler Baban Bir kac gun sonra oglundan bir mektup aldi Babacigim, Babacigim Allah askina bahceyi kazma, ben oraya cesetleri gommustum Sevgiler David Ertesi gun sabaha karsi 4'de FBI ve yerel polis cikageldi ve tum sahayi kazdi fakat hic bir cesede rastlamadilar Yasli adamdan ozur dileyerek gittiler Ayni gun yasli adam oglundan bir mektup daha aldi Babacigim, Simdi patatesleri ekebilirsin Bu sartlarda yapabilecegimin en iyisini yaptim Sevgiler David  

858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt