Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Açma

Açma
0
32

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83
acma.jpg

Açma Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket yaş maya
  • 3 yemek kaşığı şeker (Silme)
  • 3 su bardağı süt
  • 1 su bardağından az sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 2 adet yumurta (Sarılar üstüne sürülecek)
  • 10 su bardağı un
Açmak için
  • Tereyağ
Üzeri için
  • Yumurta sarısı,susam,çörek otu

Açma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tüm sıvı gereçler karıştırılır.
  2. Azar azar un ekleyerek yumuşak bir hamur elde et.
  3. Unun kabarması için ılık bir ortamda 45 dk beklet.
  4. Hamur kabardıktan sonra mandalina büyüklüğünde bezelere ayır. 15 dk daha bekle.
  5. Sonra hamurun üzerine tereyağıyla yağlayarak elinle aç. Fotoğraflardaki üzere pratik biçim verip 180 derece de 30 dk kadar pişir. Afiyet olsun.
Açma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,500Konular
982,393Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt