Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

acil yardım !!

acil yardım !!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
acil olarak sizden nvidia geforce 9800 gt driver lazım ama en son sürüm degil bana gecen yıl ki veya bu 5 ay onceki driver lazım 2snide bulursanız olur guncel driver var suan elimde fakar sorun cıkartıyor dosyalarda hata oldugu için işletim sistemim win 7 siyah ekran hatası veriyor o yuzden eski sürüm elinizde varsa acil olarak verirseniz sevnirim

suan bende yüklü olan bu Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız ama bunun dosyalarında hata oldugu icin veya win7 de sorun cıkarttıgı icin siyh ekran hatası veriyorbana bu driverın eski sürümü lazım

yardımcı olursanız sevnirim

Similar threads

Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
858,500Konular
982,386Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt