Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acil kilo vermek istiyorum ne yapmalıyım

0
138

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0

Kilo vermek, ideal kiloya kavuşmak kadın ya da erkek herkesin ortak amacıdır Fazla kilolarınız varsa ve acil kilo vermek istiyorum ne yapmalıyım diyorsanız yazımızı dikkatlice okumalı ve uyarılarımızı kulak ardı etmemeniz yeterlidir

Azimle hareket edip, yediklerinize dikkat ederseniz kilo vermemeniz icin onunuzde hicbir engel kalmaz Tabi kilo vermenize engel bir hastalığınız bulunmuyorsa Mesela tiroid hastalarının kilo vermesi normal bir kişiden daha zordur

Kilo vermek aslında korkulduğu kadar zor bir olay değildir Biraz matematik hesabı yapar ve egzersizlerle hayatınızı hareketlendirirseniz emin olun daha cabuk kilo vereceksiniz Şoyle ki gunde 1,200 kalori alıyorsanız yapmanız gereken 1 saat egzersiz yapmaktır Bunu hesaplayabilmek icin yediğiniz yiyeceklerin kalorilerini bilmeniz ve hesaplamanız gerekir

Gunluk aldığınız kaloriden 500 kalori daha fazla yakarsanız haftada yaklaşık 1 kilo vermeniz mumkun Bol su icmek, metabolizmayı hızlandırıcı gıdalar tuketmek, egzersiz yapmak kısa surede istediğiniz kiloya gelmeniz icin atılacak ilk adımdır

Similar threads

Acil kilo devretmek istiyorum ne yapmalıyım Kilo devretmek, ideal kiloya kavuşmak kadın veya erkek herkesin ortak amacıdır Fazla kilolarınız varsa ve ivedi kilo atamak istiyorum ne yapmalıyım diyorsanız yazımızı dikkatlice okumalı ve uyarılarımızı kulak ardı etmemeniz yeterlidir Azimle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Kilo Vermek İcin Evde ne yapılır? Kilo verek istiyorsunuz ve evinizde ne yapacağınızı bilemiyorsunuz bu konu hakkında gerekli bilgileri bulacağınız bir yazı paylaşıyoruz sizlerleEvde kilo vermek icin ne yapabiliriz hep birlikte oğreniyoruz Kilo vermek icin yapılması gerekenler ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Reklamlarda cıkan mucize zayıflık ilacları Arkadaşlarınızın yaptığı diyetler Kilo veremiyorum Ne yapmalıyım? mı diyorsunuz Peki neyi ne kadar doğru yapıyorsunuz? Kilo veremediğinizi mi duşunmeye başladınız? Yaptığınız tum diyet girişimleri geri mi tepti? Hangi doğru bilinen yanlışların sizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Herhangi miktarda kilo vermek icin tukettiğinizden daha fazla kalori yakmalısınız Cunku yaklaşık 453 gram 3500 kaloriye eşit olduğu icin, birkac haftada 9 kilo icin 70,000 kalori acığı oluşturacaksınız Diyet uzmanı Joanne Larsen’in goruşune gore, en başarılı şekilde kilo kaybedilen oran 453 gram...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
#1 Kilo almak için ne yapmalıyım? Herkesin sorunu fazla kilolarından kurtulmak ve zayıflamak değil Toplumun hatırı sayılır bir bölümü ise zayıflıktan şikayetçi ve kilo almak için ne yapılabilir bunu araştırıyor Elbette bir ayda 10 kilo almak hedefi biraz iddialı bir hedef ancak iddialı olmanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,519Konular
981,180Mesajlar
31,045Kullanıcılar
zedaffSon üye
Üst Alt