Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

7 günde 7 kilo verdiren diyet

7 günde 7 kilo verdiren diyet
0
124

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
1 gün 10 taneye kadar yumurta yenecek
2 gün yarım kilo domates yarım kilo salatalık
3 gün 1 kg tavuk göğsü
4 gün 1 kg haşlanmış patates
5 gün 1 kg meyva ancak karpuz kavun gibi şekerli meyvalar değil erik kiraz vs yenecek
6 gün 1 kg haşlanmış kabak
7 ve son gün 1 kg elmadan şekersiz komposto yapılacak

içiniz dışınız yumurta olacak *

Similar threads

1 gun 10 taneye kadar yumurta yenecek 2 gun yarım kilo domates yarım kilo salatalık 3 gun 1 kg tavuk goğsu 4 gun 1 kg haşlanmış patates 5 gun 1 kg meyva ancak karpuz kavun gibi şekerli meyvalar değil erik kiraz vs yenecek 6 gun 1 kg haşlanmış kabak 7 ve son gun 1 kg elmadan şekersiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
308
7 Günde 7 Kilo Verdiren Perhiz, 7 Günde 7 Kilo Verdiren Diyet 7 Günde 7 Kilo Verdiren Diyet ile Jurnal Kalori: 1100 Kcal 7 Günde 7 Kilo Verdiren Diyet azami 7 gün her tarafında uygulanabilecek bir şok diyettir Protein ve meyve ağırlıklı olan bu diyette şeker, karbonhidrat ve yağlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Kilo atamak için yerinde karışım Kilo verdiren diyet karışımı Malzemeler 1 6 adet baş soğan 2 612 adet domates 3 2 tane büyük biber 4 1 tane ufak lahana 5 56 tane havuç 6 1 tane kereviz 7 1 demet maydanoz 8 2 paket hazır soğan çorbası 9 Kırmızı pul biber çokça 10 Eksik tuz Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
Kilo Verdiren Bitkisel Tarifler Zayıflama için bitkisel betimleme Zayıflama çayı için zorunlu malzemeler: 30 gram kuru ayrık kökü, 30 gram kurutulmuş mısır püskülü 30 gram biralık arpa, 1520 adet kurutulmuş kiraz sapı Hazırlanışı: 1 kilogram suyun içine malzemeleri koyun 10 dakika...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Diyet yapmak moral bozan bir olaydır Bunu geçirmek için aynanın aleyhinde zayıflıyorum, çok güzelim, harikayım, ben bir mankenim, ben iyiyim, cümbür cemaat bana bayılıyor gibi kendi kendinize uydurduğunuz dizeleri bağırarak söyleyin Bu vücudunuzla barışmanızı ve aynanın karşı kendinize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt