Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

3 Günde 3 Kilo verdiren diyet

3 Günde 3 Kilo verdiren diyet

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Diyet yapmak moral bozan bir olaydır Bunu geçirmek için aynanın aleyhinde zayıflıyorum, çok güzelim, harikayım, ben bir mankenim, ben iyiyim, cümbür cemaat bana bayılıyor gibi kendi kendinize uydurduğunuz dizeleri bağırarak söyleyin

Bu vücudunuzla barışmanızı ve aynanın karşı kendinize güvenmenizi sağlayacak

Minik adımlarla başlamak
Adımlarınızı küçük minik atmakla başlayabilirsiniz Her şeyi denediniz ve işe yaramadı mı? diğer taraftan 3 günde 3 kilo diyetini deneyin ozaman Hem çok zorlanmayacağınız hem de kısa sürede sonucu görebileceğiniz için moraliniz yerine gelecek

1 GÜN

• Sabahtan :1 tost, 2 akarsu kaşığı tereyağı, yarım kadeh greyfurt, 1 fincan kahve, su ya da çay

• Öğle : 1 tost, yarım porsiyon ton balığı, yarım muz, 1 fincan kahve, su ya da çay

• Akşam : 1 elma, 85 gram tavuk, 1 tas haşlanmış bezelye, 1 kadeh greyfurt suyu, 1 kup vanilyalı dondurma, 1 fincan kahve, su veya dere

2 GÜN

• Sabahtan : 1 tost, 1 haşlanmış yumurta , yarım muz, 1 fincan kahve, su veya nehir

• Öğle : 1 tabak yoğurt, 2 bisküvi, 1 fincan kahve, su veya nehir

• Akşam : Yarım bardak greyfurt suyu, yarım kup vanilyalı dondurma, yarım muz, 1 adet sosis, 1 porsiyon haşlanmış brokoli, 1 fincan kahve, su ya da dere

3 GÜN

Sabahleyin : 1 elma, 1 bisküvi, 1 dilim yağsız peynir, 1 fincan kahve, su veya çay

Öğle : 1 tost, 1 haşlanmış yumurta, 1 fincan kahve, su veya dere

Akşam : 1 porsiyon ton balığı, 1 bardak greyfurt suyu, yarım kup vanilyalı dondurma, yarım muz, 1 tabak karnabahar, 1 dilim karpuz (ya da kavun), 1 fincan kahve, su ya da akarsu *

858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt