Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

64 Bit işletim sistemlerinde maximum kaç gb?

64 Bit işletim sistemlerinde maximum kaç gb?
0
119

Similar threads

Merhaba arkadaşlar, Pc ye bir kaç gün önce 2 GB Ram taktım Şuan pcde 2x2 GB ram var Biri Oem 667 mHZ diğeri Kingston 667 mHZ İşletim sistemim 64 Bit w7 ultimate 1 Haftadır internette araştırdığım her yöntemi denedim ama bir türlü kuallanılabilir bellek miktarı 4 GB' a çıkmıyor Bios...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
arkadaşlar başlık biraz saçma oldu kusura bakmayın ama şöyle bir sorum olacak sizlere 64 bit bilgisayara 32 bit li işletim sistemi kurduğunda ram kullanımı biraz düşüyor malumunuz şimdi benim yeni aldığım pc de 64 bit windows 7 home basic yüklü ve 3 gb ram var şimdi ben bunu, windows 7 home...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Merhaba ; Arkadaşlar ben işim gereği Adobe After Effect'de 4K render alıyorum ve uzunlukları 1 saatlik videolar Ayrıca en güncel oyunları oynuyorum Aşağıda sistemimi yazdım bana bunlar için geliştirmem gereken parçalar var mı onu yazmanızı rica edicem Kasa: Cooler Master Pure 650...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Anakart Özellikleri Anakart Adı MSI P4M890MLIL (MS7255) Veri Yolu (FSB) Özellikleri Yol Türü Intel GTL+ Yol Genişliği 64 Bit Gerçek Saat 200 MHz (QDR) Etkin Saat 800 MHz Band Genişliği 6400 MBs Bellek Yolu Özellikleri Yol Türü DDR2 SDRAM Yol Genişliği 64 Bit DRAM:FSB oranı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
32 Bit ve 64 Bit Nedir? Kullanıcılar, özellikle bilgisayarlarına bir program kurmaya çalıştıklarında x64 ve x86 seçenekleriyle karşılaşıyorlar. Bu seçeneklerde x86, 32 Bit komut setini temsil ederken x64 ise 64 Bit komut setini temsil ediyor. Peki bu komut setleri nedir, ne işe yararlar? Çoğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
434
858,505Konular
982,789Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt