Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

5 Dakikada Makyaj

5 Dakikada Makyaj
0
197

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
images5dakikadamakyaj5adfd296e8b2b

5 Dakikada Makyaj Nasıl Yapılır,
5 dakikada guzel gorunmenin yolları
Acilen makyaj yapmanız gerekiyor ve sadece sadece 5 dakikanız varOncelikle sakin olunAşağıdaki onerilerle kısıtlı zamanlarda Makyaj yapmak icin 5 dakika yetecektirİşte pratik makyaj yapma teknikleri 5 dakikada makyaj yapma;
1 Adım Gozaltları, yorgunluğunuzu en cok ele veren bolgelerdir İşe gozaltı kapatıcısıyla başlayın!

2Adım Yuzunuze daha yumuşak ve parlak bir ifade kazandırmak icin biraz pudraPudrayı tum yuzunuze uygulamanıza gerek yok Burnunuz, alnınız ve cenenize hafifce uygularsanız daha doğal bir gorunum elde edersiniz

3 Adım
Acık ve doğal renkli bir goz farını goz kapaklarınıza parmak uclarınızla surun

4 Adım
Geniş ve yumuşak uclu bir goz kalemini ust kirpik diplerinize uygulayın Ardından bir kulak cubuğuyla goz kalemini hafifce yayın Boylece goz kalemini surerken yaptığınız hatalar da gizlenmiş olacaktır

5 Adım
Bir dudak parlatıcısı yahut şeftali tonlarındaki bir ruju dudaklarınıza 2 kat surun

6 Adım
Parmaklarınızla uygulayabileceğiniz sedefli kopuk allıkları elmacık kemiklerinize hafifce uygulayın Bu allıklar acık renkli e doğal gorunumlu olduklarından hızlı makyaj hatalarını da kaldırabilirler

Similar threads

5 Dakikada Makyaj Nasıl Yapılır, 5 dakikada hoş görünmenin yolları Acilen makyaj yapmanız gerekiyor ve yalnızca yalnızca 5 dakikanız varÖncelikle sakin olunAşağıdaki önerilerle kısıtlı zamanlarda Makyaj yapmak için 5 dakika yetecektirİşte pratik makyaj yapma teknikleri 5 dakikada makyaj...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
imagesmakyajnasiltazelenir5adfd2d38f566 Makyaj Nasıl Tazelenir? Makyaj tazeleme teknikleri, Sabah Yaptığınız makyaj gun boyunca etkisini kaybediyor ve makyajınızı tazelemek icin yeterli vaktiniz yoksa İşte bilgisiten net'in sizlere makyaj tazeleme tuyoları Makyaj nasıl tazelenir ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
imageskismakyajinasilyapilir5adfd35927e81 Makyajda Kış Guneşi Kış Makyajı Nasıl Yapılır Kışın makyajınıza kış guneşi katacağınız makyaj onerileriKış makyajını oldukca hafif yapıp parlaklık katacaksınız İşte adım adım uygulayacağınız Kış makyajı; Once cildinizi nemlendirin Ten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
imagesmakyajhilesionerileri5adfb4d225903 Makyaj Hilesi Onerileri Makyaj yapımından once cildinizi temizleyici ile temizleyin Temizleme işlemi bittikten sonra krem ile nemlendirin Surduğunuz nemlendiriciyi yuzunuzun emmesi lazımdır ve artık makyaj yapma işlemine hazırız Cilt tipinize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
imagesdogrumakyajyapmaninincelikleri5adfbd1b31ce5 Kozmetik, bakımlı ve guzel gorunmekten vazgecemeyen bayanların en fazla onem verdiği alanlardan bir tanesidir Makyaj yaparken doğru urun kullanarak daha guzel gorunmek ve yuzunuzde on plana cıkmasını istemediğiniz noktaları ortmek mumkun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt