Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

5 Dakikada Makyaj

5 Dakikada Makyaj
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
5 Dakikada Makyaj Nasıl Yapılır,
5 dakikada hoş görünmenin yolları
Acilen makyaj yapmanız gerekiyor ve yalnızca yalnızca 5 dakikanız varÖncelikle sakin olunAşağıdaki önerilerle kısıtlı zamanlarda Makyaj yapmak için 5 dakika yetecektirİşte pratik makyaj yapma teknikleri 5 dakikada makyaj yapma;
1 Adım Gözaltları, yorgunluğunuzu en çok ele veren bölgelerdir İşe gözaltı kapatıcısıyla başlayın!

2Adım Yüzünüze daha yumuşak ve parlak bir ifade kazandırmak için birazcık pudraPudrayı tüm yüzünüze uygulamanıza gerek değil Burnunuz, alnınız ve çenenize hafifçe uygularsanız daha doğal bir görünüm elde edersiniz

3 Adım
Açık ve doğal renkli bir göz farını göz kapaklarınıza parmak uçlarınızla sürün

4 Adım
Geniş ve yumuşak uçlu bir göz kalemini üst kirpik diplerinize uygulayın Gerisinde bir kulak çubuğuyla göz kalemini hafifçe yayın Bu Nedenle göz kalemini sürerken yaptığınız hatalar da gizlenmiş olacaktır

5 Adım
Bir dudak parlatıcısı yoksa şeftali tonlarındaki bir ruju dudaklarınıza 2 kat sürün

6 Adım
Parmaklarınızla uygulayabileceğiniz sedefli köpük allıkları elmacık kemiklerinize hafifçe uygulayın Bu allıklar açık renkli e doğal görünümlü olduklarından çabuk makyaj hatalarını da kaldırabilirler *

Similar threads

images5dakikadamakyaj5adfd296e8b2b 5 Dakikada Makyaj Nasıl Yapılır, 5 dakikada guzel gorunmenin yolları Acilen makyaj yapmanız gerekiyor ve sadece sadece 5 dakikanız varOncelikle sakin olunAşağıdaki onerilerle kısıtlı zamanlarda Makyaj yapmak icin 5 dakika yetecektirİşte pratik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
Makyaj Trendleri 2019, 2019 makyaj modası, 2019 makyaj renkleri Yeni yılda 2019 yılının makyaj trendleri, makyaj modası 2019'de Kaşlar Keskin olacak Kaç kalemi alırken kaşlarınızın doğal renginden 1 ton koyu olanı seçim etmeyi ve uygulamayı kalem izini muhakkak etmeyecek şekilde hafifçe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Makyajda Kış Güneşi Kış Makyajı Nasıl Yapılır Kışın makyajınıza kış güneşi katacağınız makyaj önerileriKış makyajını oldukça hafif yapıp parlaklık katacaksınız İşte an be an uygulayacağınız Kış makyajı; Önce cildinizi nemlendirin Ten renginizle aynı renkte bir fondöten uygulayın Ten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Kozmetik, dar ve güzel görünmekten vazgeçemeyen bayanların en fazla tartı verdiği alanlardan bir tanesidir Makyaj yaparken içten ürün kullanarak daha güzel görünmek ve yüzünüzde ön plana çıkmasını istemediğiniz noktaları örtmek olası Kalkık bir burun istiyorsanız, burnun ortasına açık, diğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Makyaj Hilesi Önerileri Makyaj yapımından önce cildinizi arıtıcı ile temizleyin Arıtma işlemi bittikten sonra krem ile nemlendirin Sürdüğünüz nemlendiriciyi yüzünüzün emmesi lazımdır ve artık makyaj yapma işlemine hazırız Cilt tipinize ve renginize yerinde bir fondöteni yüzünüze ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt