Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar Bir kaç ay önce knight online yüklemiştim ve mavi ekran hatası alıyordum ve ben oyunu o günden beri oynıyamıyorum fakat bugun başladım ve yine aynı sorunla karşı kaşıya geldim
Arkadaşlar işletim sistemim xp ko yükledim ancak ko yu açıyorum start basıyorum ve direk mavi...
Start stop marş motorunu bozar mı?
Genel kanının aksine start stop sistemi marş motoruna zarar vermez. Start stop sistemine sahip araçların marş motorları bu sisteme uyumlu bir şekilde tasarlanmıştır. Start stop sistemi, tasarruf sağlaması ve çevreye zarar vermemesi gibi avantajlara sahiptir...
Start-Up Nedir?
Start-up kavramı, Türkçe çevirisi ile “başlangıç, başlatmak” demektir. Kavramın ekosistemdeki karşılığı ise operasyonun ilk basamaklarındaki girişimi veya şirketi ifade etmektedir. Türkçeye ise “yeni girişim” olarak geçmiştir.
Start-up’lar ihtiyaç olduklarını düşündükleri bir...
Oyun sırasında Tab tuşuna basıp chat penceresini açın ve aşağıdaki kodları yazın
Kod Sonuç
addall Tüm silahlar ve spell'ler
set aeonspatrick health 999 Sağlığı 999 yapar
set aeonspatrick mana 999 Mana'yı 999 yapar
AmpAttSpell Seçilen Spell'in level'ini arttırır
assall Donkey yaratır...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.