Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

21.06. start?

21.06. start?
0
316

Similar threads

Merhaba arkadaşlar Bir kaç ay önce knight online yüklemiştim ve mavi ekran hatası alıyordum ve ben oyunu o günden beri oynıyamıyorum fakat bugun başladım ve yine aynı sorunla karşı kaşıya geldim Arkadaşlar işletim sistemim xp ko yükledim ancak ko yu açıyorum start basıyorum ve direk mavi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
Start stop marş motorunu bozar mı? Genel kanının aksine start stop sistemi marş motoruna zarar vermez. Start stop sistemine sahip araçların marş motorları bu sisteme uyumlu bir şekilde tasarlanmıştır. Start stop sistemi, tasarruf sağlaması ve çevreye zarar vermemesi gibi avantajlara sahiptir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
401
Start-Up Nedir? Start-up kavramı, Türkçe çevirisi ile “başlangıç, başlatmak” demektir. Kavramın ekosistemdeki karşılığı ise operasyonun ilk basamaklarındaki girişimi veya şirketi ifade etmektedir. Türkçeye ise “yeni girişim” olarak geçmiştir. Start-up’lar ihtiyaç olduklarını düşündükleri bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Oyun sırasında Tab tuşuna basıp chat penceresini açın ve aşağıdaki kodları yazın Kod Sonuç addall Tüm silahlar ve spell'ler set aeonspatrick health 999 Sağlığı 999 yapar set aeonspatrick mana 999 Mana'yı 999 yapar AmpAttSpell Seçilen Spell'in level'ini arttırır assall Donkey yaratır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt