Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

2011 AOF Af

2011 AOF Af
0
144

Similar threads

Açıköğretim 2019 Af Varmı Arkadaşlar ben araştırdım lakin bulamadım kayıdı silinen öğrencilere 2019 de Affetme varmı acaba *
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
5 6 Ocak 2019 Ara Sınav Acıkoğretim Fakultesi AOF sınavı 5 Ocak ve 6 Ocak 2019 tarihlerinde yapılıyor AOF ara sınavların ilk ayağı bugun (5 Ocak 2019) yapıldı Acıkoğretim Fakultesi (AOF ) vize ara sınav soruları ve cevaplarının sınavın yapılmasından en gec 23 gun sonra acıklanması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
2019 Acıkoğretim Fakultesi Sınav Sonucları 910 Şubat 2019 tarihlerinde yapılan Acıkoğretim Fakultesi Guz Donemi Sınavının sonucları acıklandı Ancak sınava giren oğrencilere buyuk bir surpriz yapıldı ve sonuclar yalnızca İphone ve İpad uygulamalarından gorunuyor AOF'nin bu uygulamadaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Aof Harcları 2019 Acık Oğretim Harc odemeleri Kayıt yaptıracak adaylar iki farklı odeme yapacaklardır; Birinci odeme kitap, sınav hizmetleri, basılı malzemeler ve diğer hizmetler karşılığı olan Oğretim Gideri, ikinci odeme ise her yıl Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen Oğrenci Katkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
2019 AOF Akademik Danışmanlık Dersleri 2 Ocak'ta Başlıyor AOF Akademik Danışmanlık Dersleri başlangıc Eskişehir Anadolu Universitesinin (AU) uzaktan oğretim yapan Acıkoğretim, İktisat ve İşletme Fakulteleri oğrencilerine yonelik Akademik Danışmanlık Dersleri 2 Ocak 2019 de başlayacak ve 31...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt