Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

2 Kıtalık İlahiler

2 Kıtalık İlahiler
0
177

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
2 Kıtalık İlahiler

2 Kıtalık İlahi Sözleri

Gaflet Uykusunda Yatar Uyanmaz

Gaflet Uykusunda Yatar Uyanmaz
Can gözü kapalı gafilan çoktur
Hak sözün dinlemez katiyen inanmaz
Kalbi çürük fesat cahilan çoktur

Genç Abdal herkesi mest olur sanma
Her kurban derisi post olur sanma
Her yüze güleni arkadaş olur sanma
İçi Kâfir, dışı müslüman çoktur

Beste: Hüseyin Sebilci

Mâil oldum bahçesinde hurmaya

Mâil oldum bahçesinde hurmaya
Takâtım kalmadı aslâ durmaya
Ol Medine Ravzasını görmeye
Görmeyince alma yârab cânımı

Aşık olan bû fâniyi neylesin
Sâlâtü selâmla gökler inlesin
Medine'ye varıp yerleşim eylesin
Varmayınca alma yârab cânımı

N'oldu Bu Gönlüm

Noldu bu gönlüm noldu bu gönlüm
Derdü gamınla doldu bu gönlüm
Yandı bu gönlüm yandı bu gönlüm
Yanmada deva buldu bu gönlüm

Bayramım imdi bayramım imdi
Bayram ederler yâr ile şu anda
Hamdü senâlar hamdü senâlar
Yâr ile bayram kıldı bu gönlüm

Pervaneyim

Mevlâm sana ersem diye,
Aşka düşen pervaneyim
Cemâlini görsem diye,
Aşka düşen pervâneyim

Gözyaşlarım durmaz taşar,
Seller gibi çağlar coşar
Vuslat ümidiyle yaşar,
Aşka düşen pervaneyim

alıntı *

Similar threads

2 Kıtalık İlahiler 2 Kıtalık İlahi Sozleri Gaflet Uykusunda Yatar Uyanmaz Gaflet Uykusunda Yatar Uyanmaz Can gozu kapalı gafilan coktur Hak sozun dinlemez asla inanmaz Kalbi curuk fesat cahilan coktur Genc Abdal herkesi mest olur sanma Her kurban derisi post olur sanma Her yuze...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Allah İlahisi Gaflet Uykusunda Yatar Uyanmaz Can gözü kapalı gafilan çoktur Yargı sözün dinlemez katiyen inanmaz Kalbi çürük fesat cahilan çoktur Genç Abdal herkesi mest olur sanma Her kurban derisi post olur sanma Her yüze güleni dost olur sanma İçi Kâfir dışı müslüman çoktur Beste: Hüseyin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Verildiyse affola , rep için yapmıyoruz neticede İlim İlim Bilmektir İlim ilim bilmektir İlim kendin bilmektir Sen kendini bilmez isen Ya nice okumaktır Okumaktan mânâ ne Kişi Hakk'ı bilmektir Çün okudun bilmez isen Ha bir kuru emektir Okudum bildim deme Çok tâat kıldım deme Eri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
484
Yunus Emre 'den Şiirler Bu konu; yunus emre şiirleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, edebiyatımızın manâlı isimlerindne büyük halk müziği ozanı Yunus Emre 'den derlediğimiz birbirinden hoş şiirlerile bu sayfamızda sizlerleyiz 1549098701 1549098701...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
KoLeRa&SaGoPa MİX bir sevsen beni gönlündeki derdi siler atarım dr mahmut uçar dr mahmut uçar haberleri facebook kimdir SEN NASIL BİR İNSANSIN Yağdı yağmur aktı su baskını Doğdu Eylül'ün kızı ESEN Günün sürpriz ismi Ehlen ve Sehlen Fazla vakit kaybetti deve pireyle Ben de küçüktüm eskide...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt