Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ZombiRock BugTrap ve Ekran Hatası!

ZombiRock BugTrap ve Ekran Hatası!
0
155

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
ZombiRock'a Giriyorum Oyun Acılıyor ama Nedense Biranda Siyah Ekran veya Mavi Ekran GeliyorSiyah Ekran Gelince Oyun Kapanıyor ve Hata veriyor

Mavi Ekran Gelince Ne Olduğunu Biliyorsunuz Pc Tekrar Başlıyorcozummm nedir

Similar threads

ZombiRock'a Giriyorum Oyun Açılıyor lakin Nedense Biranda Siyah Ekran ya da Mavi Ekran GeliyorSiyah Ekran Gelince Oyun Kapanıyor ve Kusur veriyor Mavi Ekran Gelince Ne Olduğunu Biliyorsunuz Pc Her Tarafta Başlıyorçözümmm nedir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
341
wolfteam ic hata nedir Wolfteam error 131232 hatası, wolfteam Error 131232 hatası cozum, Error 131232 hatası yardım wolfteam error ic hata imageswolfteamichatasi5ae9026a711c8 Oyunu kaldırıp tekrar yukleyiniz, Sonra bilgisayarınızı yeniden başlatınız Eğer bu cozum olmazsa DNS...
Cevaplar
0
Görüntüleme
212
Spider Man 3 Oyun İncelemesi Oyunseverlerin Tutkuyla oynadığı spider man 3 ozellikle yeni goruntus ve ozellikleriyle nefes kesiyor Oyunun ana menusu oldukca basit yani sadece 2 secenek var ( story mode ve coquest mode) Story mod: Eğer story modu secerseniz hikaye modu acılıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Arkadaslar oyunu 1 saat felen oynadım oyundan çıktım mavi ekran hatası verdiMecbur pc ye restart çektikten sonra her girdiğimdi ufak bi süre sonra mavi ekran hatası veriyorduOyunu komple sildim yeniden kurdumhiç çıkmadan 34 saat oynadım bayağı ilerledim oyundan çıkınca tekrar mavi ekran hatası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Gta 4 Fatal Error Resc10 Hatası Cozumu Fatal Error Resc10 Hatası Gta 4 FATAL ERROR yani olumcul hata , bu hatanın nedeni ram'den kaynaklanabilir Ayrıca işletim sisteminin sp 2 olması, sp3 veya vista sp1 olması şart XP SP 3 ve For Windos Game yi mutlaka kurun Sisteminde iyi ise FATAL...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
858,505Konular
982,717Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt