Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ziynet Sali Vakit Tamam Sözleri

Ziynet Sali Vakit Tamam Sözleri
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Ziynet Sali Süre Bitmiş Şarkısı sözü

Ziynet Sali Vakit Tamam şarkısının sözleri

İmkansız olduğunu biliyordum yasaklanmış meyvamdın
Er veya geç belliydi birincil andan elvedamdın
Kalbime laf geçiremedim
Yapamadım yüz çeviremedim
Sevdim suçumu günahımı
Kendimle geçinemedim
Geldi vakit tamamlanmış
Üzülme çok ağlamam
Sevgilim kabahat ortağım güle güle
yeniden olur mu hiç sanmam *

Similar threads

Ziynet Sali Vakit Tamam şarkı sozleri Ziynet Sali Vakit Tamam şarkısı sozu İmkansız olduğunu biliyordum yasak meyvamdın Er ya da gec belliydi ilk andan elvedamdın Kalbime soz geciremedim Yapamadım yuz ceviremedim Sevdim sucumu gunahımı Kendimle gecinemedim Geldi vakit tamam Uzulme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Sevgiliye Hoş Aşk Sözleri 2019 yılının en güzel aşk mesajları Sevgiliye Yeni Güzel Aşk Sözleri Sevgiliye 2019 Hoş Aşk Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler ve bizi ziyaret edipte sevgiliye güzel sözler arayan siz sevgili misafirler, bu yazımızda sizlere sevgiliye yeni aşk sözleri paylaşımında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
2019 En Güzel Aşk Sözleri Sevgi Mesajları arayanlar buraya gelsin! 2019 En Hoş Aşk Sözleri Aşk Sözleri 2019, Sevgi Sözleri Anlamlı Aşk Sözleri :wwwbilgilihocamcomaskresimleri1955422019askresimlerihtml konumuzdan sonradan şimdide tüm aşıklara en güzel aşk sözleri sunuyor ve 2019 sevgi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Aşka dair en güzel msn nickleri uzun msn nickleri uzun aşk nickleri msn sözleri aşk nickler 1 o kadar güzel sözler varki aşk adina söylenmişBu sayfaya hangi sözle başliyacagima karar vermem fiilen şiddet olduBir çogunuz bu sözü birincil defa okuyacaksiniz çünkü özel bir sözSahibi kendini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt