Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zikir hakkında ayetler

Zikir hakkında ayetler
0
192

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Zikir hakkında ayetler

Onlar, ayakta dururken, otururken, yanları üzerine yatarken (her zaman) Allah'ı anarlar, göklerin ve yerin yaratılışı hakkında derin derin düşünürler (ve şöyle derler Rabbimiz! Sen bunu gereksiz yere yaratmadın Seni tesbih ederiz Bizi cehennem azabından koru!
Âli İmrân : 191

Onlar öyle kimseler ancak, Allah anıldığı vakit kalpleri titrer; başlarına gelene sabrederler, namaz kılarlar ve kendilerine rızık olarak verdiğimiz şeylerden (Allah için) harcarlar
Hac : 35

Ey iman edenler! Allah'ın size olan nimetini hatırlayın; hani size ordular saldırmıştı da, biz onlara karşı bir rüzgâr ve sizin görmediğiniz ordular göndermiştik Allah ne yaptığınızı çok iyi görmekteydi
Ahzâb : 9 *

Similar threads

Zikir hakkında ayetler Onlar, ayakta dururken, otururken, yanları uzerine yatarken (her vakit) Allah'ı anarlar, goklerin ve yerin yaratılışı hakkında derin derin duşunurler (ve şoyle derler Rabbimiz! Sen bunu boşuna yaratmadın Seni tesbih ederiz Bizi cehennem azabından koru! Ali İmran : 191...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Sabır ve Sebat Hakkında Ayetler Sabır ve namaz ile Allah'tan yardım isteyin Şüphesiz o (dayanıklılık ve namaz), Allah'a saygıdan kalbi ürperenler dışında herkese güç ve ağır gelen bir görevdir Bakara : 45 Öyle ise siz beni (ibadetle) anın fakat ben de sizi anayım Bana şükredin; sakın bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
Savaşta münafıkların tutumu hakkında ayetler Sonra o kederin gerisinde Allah size bir güven indirdi ancak, (bu güvenin yol açtığı) uyuklama hali bir kısmınızı kaplıyordu Kendi canlarının kaygısına düşmüş bir gurup da, Allah'a aleyhinde hileli yere cahiliye devrindekine benzer düşüncelere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Savaşta münafıkların tutumu hakkında ayetler Daha Sonra o kederin ardından Allah size bir güven indirdi oysa, (bu güvenin yol açtığı) uyuklama hali bir kısmınızı kaplıyordu Kendi canlarının kaygısına düşmüş bir gurup da, Allah'a karşısında haksız yere cahiliye devrindekine aynı düşüncelere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Firavun hakkında ayetler Hatırlayın ancak, sizi, Firavun taraftarlarından kurtardık Çünkü onlar size azabın en kötüsünü reva görüyorlar, yeni doğan erkek çocuklarınızı kesiyorlar, (fenalık için) kızlarınızı hayatta bırakıyorlardı Gerçekte o size reva görülenlerde Rabbinizden büyük bir imtihan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
252
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt