iltasyazilim
FD Üye
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tarifi İçin Malzemeler
*1 kg taze fasulye
*3 iri boy domates
*2 adet kuru soğan
*Yarım yemek kaşığı biber salçası
*Tuz
*Zeytinyağı
*Karabiber
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tarifi Yapılışı Fasulyelerimizi ayıklayıp yıkayalım Domateslerimizi ve soğanlarımızı minik küp doğrayalım, zeytinyağımızı, doğranmış domates, soğanları ,düdüklü tencerenin içine alıp 34 dk kavuralım Ardından salça, fasulye, tuz ,karabiberi de ekleyip karıştıralım, 5 dk da fasulyeleri kavuralım, düdüklünün ağzını kapatıp en kısık ateşte 35 dk pişirelim
***Ben hiç su koymuyorum domatesin kendi suyuyla pişiriyorum kısık ateşte olursa yemek yanmaz
Afiyet olsun
*1 kg taze fasulye
*3 iri boy domates
*2 adet kuru soğan
*Yarım yemek kaşığı biber salçası
*Tuz
*Zeytinyağı
*Karabiber
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tarifi Yapılışı Fasulyelerimizi ayıklayıp yıkayalım Domateslerimizi ve soğanlarımızı minik küp doğrayalım, zeytinyağımızı, doğranmış domates, soğanları ,düdüklü tencerenin içine alıp 34 dk kavuralım Ardından salça, fasulye, tuz ,karabiberi de ekleyip karıştıralım, 5 dk da fasulyeleri kavuralım, düdüklünün ağzını kapatıp en kısık ateşte 35 dk pişirelim
***Ben hiç su koymuyorum domatesin kendi suyuyla pişiriyorum kısık ateşte olursa yemek yanmaz
Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.